OBRADOVIĆ ZABRINUO GROBARE: Smailagić završio u bolnici

FOTO: ABA liga/Dragana Stjepanović

Košarkaši Partizana pobedili su Split 76:53 u meču šestog kola ABA lige i opravdali ulogu favorita protiv poslednjeplasiranog tima regionalnog takmičenja.

Ipak, informacija da je Alen Smailagić završio u bolnici zabrinula je sve navijače crno-belih.

 


On je tokom meča dobio udarac u pluća.

„Odnos prema obavezama je bio na visokom nivou od početka do kraja. Drago mi je što nismo imali oscilacije. Ono što me muči je činjenica da je Smailagić zbog jakih bolova u plućima završio u bolnici i sada čekamo izveštaj lekarskog tima“, rekao je Obradović.

Smailagić je na parketu proveo svega pet minuta i ovo objašnjava to što nije ulazio u igru u drugom poluvremenu.

„Nije nova situacija da posle utkamice u Evroligi za manje od 48 sati igramo u ABA ligi. Uvek je najvažnija energija, zatim i motivacija. Ekipa je izašla sa ciljem da odigra dobru utakmicu. Neke minute smo odigrali dobro, neke ne baš toliko, ali dovoljno. Oni mogu bolje, očigledno da Šorter još nije spreman i da će izgledati bolje u nastavku. Želim im sve najbolje i želim da se zahvalim na izuzetnoj dobrodošlici i svim ljudima na fenomenalnom gostoprimstvu. Osećali smo se veoma prijatno u Splitu”, rekao je Obradović.

Kevin Panter i Mateuš Ponitka još uvek nisu spremni za izazove.

 


„Fale nam dva igrača. Panter koji će još neko vreme biti van, kao i Ponitka, čiji povratak se približava. Tek je počela sezona. Prvi mesec je prošao, ja sam u najavi govorio o tome da imamo ogroman broj utakmica. Imajte u vidu da se vraćamo odmah sada autobusom za Beograd. To sve ostavlja traga. Ne možete da ih terate stalno da treniraju“, dodao je Obradović.

Ukoliko želite da pomognete rad našeg sajta, to možete učiniti klikom na neku od reklama.

ZAPRATITE NAS NA INSTAGRAMU:

*