CRNO-BELA RAPSODIJA: Razigrani Partizan SMOŽDIO Krku!

FOTO: KK Partizan/Dragana Stjepanović

Košarkaši Partizana su i više nego ubedljivo slavili protiv Krke na svom terenu u okviru 15. kola ABA lige, gde je bilo 96:76 za ekipu Željka Obradovića, koja je tako pokazala i da je veoma lako i brzo prebolela poraz u večitom derbiju od Crvene zvezde.

Partizan jeste bio favorit, imali su nasuprot sebe jednu od najgorih ekipa u ABA ligi, što se videlo od samog starta meča.

 


Crno-beli su već posle uvodna tri minuta imali i ogromnu prednost od 12:4, a to je samo raslo kako je teklo poluvreme. Jednostavno, Krka nije imala rešenje za veoma raspoložene igrače Partizana, koji su samo do kraja prve deonice ubacili 30 poena.

Tako su najavili i pravu katastrofu za ekipu iz Novog Mesta, a na poluvremenu su im dopustili samo 29 ubačenih poena, dok su oni imali 59, kada su praktično i rešili pitanje pobednika.

Kasnije je u drugom poluvremenu imao priliku Željko Obradović da da priliku i drugim igračima, pa su svi podelili minute.

Najefikasniji je bio Tristan Vukčević sa 16 poena i pet skokova, a dvocifreni u Partizanu su još bili Kaminski sa 11 poena, odnosno Kaboklo, Koprivica i Smit sa po 10.

 


Kod Krke je najbolji bio Jan Špan sa 15 poena, dok su Cerkvenik, Hamilton i Stergar dali po 10.

Be the first to comment on "CRNO-BELA RAPSODIJA: Razigrani Partizan SMOŽDIO Krku!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*