KOME SE TO OBRATIO? Željko Obradović poslao zagonetnu poruku posle demoliranja Monaka!

FOTO: KK Partizan

Trener Partizana Željko Obradović bio je veoma zadovoljan nakon najbolje partije njegove ekipe ove sezone i pobede nad prvoplasiranim timom Evrolige, Monakom.

Crno-beli su slavili trijumf rezultatom 100:80 i došli do skora 8-9 u elitnom takmičenju, dok su „kneževi“ sada na skoru 11-6.

Kada je dobio pitanje o potencijalnim pojačanjima, Željko se „zapalio“, a odgovorom je pojedinima poslao i šifrovanu poruku.

 


On je istakao da neko, a da svi znaju ko, potencira priče da Partizan ima veliki budžet i licitira se mnogim imenima, za koja kaže da su nemoguća i da se priča „naduvava“.

„Pojačanja? Pa ja mogu da kažem, Balša neće biti sigurno jedan duži period s nama, ono što ja znam. A opet ponavljam, pričajte s ljudima kojima je to struka. Ovaj, ja i ranije kad su bila pitanja i kad je to, uvek upotrebim neku bezveznu reč, kad je poturano i kad su izlazili igrači, vi se sećate kad sam govorio, to je nemoguće, ta neka imena su nemoguća. To što se naduvava priča da Partizan ima budžet, da Partizan ima ovo ono…“

„Ja ne znam, ja sam uvek govorio, doveo sam ovog dečka koji je sastavni deo tima, igrao je protiv Zadra, igraće protiv Cibone, pričam o Brodzijanskom, pustili smo Glasa da bi dete igralo, meni je žao da bilo kog mladog gledam da sedi, gledamo i za Đorđija da ode negde. Ako neće da igra, onda je dobro da ostane da trenira, kad se ukaže prilika, daću mu šansu. Kalendar je neviđen. Što se tiče pojačanja, ja ne znam ko to potencira, zbog čega potencira, a sad ću opet da ponovim, svi znamo i ko potencira i odakle dolazi. Nemoj da se pravimo naivni i da ne znamo to, tačno se znaju sve stvari, ali to je… Pero je u vašim rukama, nije u mojim“, rekao je Obradović i potom zaključio:

„Vreme je Božića, bajke se pričaju“.

 


Be the first to comment on "KOME SE TO OBRATIO? Željko Obradović poslao zagonetnu poruku posle demoliranja Monaka!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*