GROM IZ VEDRA NEBA: Štoper BESPLATNO napustio Zvezdu!

FOTO: FK Crvena zvezda

Talentovani fudbaler Andrej Đurić više nije igrač Crvene zvezde.

On je tokom proteklog proleća zabeležio debitantski nastup u dresu crveno-belih, ali je leta 2022. godine otišao na pozajmicu u Domžale, kako bi stekao neophodno iskustvo u seniorskoj konkurenciji.

Đurić se u Sloveniji fantastično snašao, odigrao je 16 mečeva i postigao dva gola, pa se činilo da će ga Zvezda na leto vratiti u svoje redove.

 


Ipak, stigla je potpuno neočekivana informacija iz Slovenije.

Iz Domžala su poručili da su postigli dogovor sa srpskim šampionom i da je Đurić potpisao ugovor sa klubom do 2025. godine.

Zvezdi neće pripasti ni cent obeštećenja, ali će imati procente od njegove naredne prodaje, kao i pravo preče kupovine ukoliko odluči da ga vrati.

– Sjajno se osećam u Domžalama. Stigao sam pre šest meseci, i nisam mogao da zamislim lepši kraj jeseni. Brzo sam se prilagodio zahtevima glavnog trenera, sredine, lige, a ujedno i upoznao mnogo novih prijatelja, tako da se veoma radujem nastavku saradnje. Nisam dugo oklevao. Domžale su zaista idealna sredina za razvoj mladog fudbalera. Verovatno jedan od najboljih u regionu. Pre dolaska u Sloveniju čuo sam dosta dobrih stvari, ali sada kada sam se lično uverio u to, odluka je bila znatno lakša – izjavio je Đurić posle potpisivanja ugovora.

 


Be the first to comment on "GROM IZ VEDRA NEBA: Štoper BESPLATNO napustio Zvezdu!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*