IVANOVIĆ POSLAO JASNU PORUKU PARTIZANU: Obradović o fer navijanju

FOTO: ABA liga/Dragana Stjepanović

Zvezda se plasirala u polufinale Kupa Radivoja Koraća pobedom 89:64 u niškom Čairu, pa će u polufinalu igrati protiv Partizana u reprizi prošlogodišnjeg finala. Košarkaši Partizana porazili su ekipu subotičkog Spartaka rezultatom 91:69 u četvrtfinalu Kupa Radivoja Koraća.

Ivanović nije želeo mnogo da govori o derbiju sa Partizanom u polufinalu, četvrtom koji će Zvezda i Partizan odigrati ove sezone.

Dva puta je slavila Zvezda, jednom u ABA ligi i jednom u Evroligi, dok je drugi evroligaški derbi pripao crno-belima.

 


„Znamo se dovoljno dobro, igrali smo toliko utakmica. Sve je to izanalizirano, sutra će biti različita, kao što je i ova različita. Mi smo došli da dobijemo sve tri utakmice u Nišu“, jasan je Ivanović pred polufinale.

Trener Partizana se osvrnuo na navijanje.
“Ja sam pre godinu i po dana došao u Partizan, tada sam sa velikim ponosom govorio što sam se vratio u klub koji mi je u srcu. Tada sam rekao stvari koje sam ponavljao, da naši navijači jedino i isključivo bodre košarkaše i da ostave provokacije, bilo koga… Večeras su se čule ružne reči i nisam saglasan sa tim. Voleli bi da to prestane. Voleli bi da imamo navijače koji isključivo bodre tim. Došli su u velikom broju, neverovatna ljubav, ali ne želim da vređaju nikoga više. Ovo je košarkaška utakmica, ako im to nije dovoljno, imaju razna mesta gde mogu da ispolje bilo kakve stvari. Hvala svima, ali voleli bi da se Kup i sve utakmice pretvore u fer navijanje i da se priča samo o košarci”, rekao je Obradović.

 


Be the first to comment on "IVANOVIĆ POSLAO JASNU PORUKU PARTIZANU: Obradović o fer navijanju"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*