MIJATOVIĆ VADIO KESTENJE IZ VATRE: Zvezda se mučila i pobedila Mladost na krilima mladog napadača!

FOTO: FK Crvena zvezda

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su Mladost iz Lučana na Marakani rezultatom 3:1 u okviru 18. kola Superlge Srbije.

Branilac trofeja ponovo ima isti broj bodova kao i Partizan, 43, ali i meč više u odnosu na crno-bele.

 


Lučani su od prvog minuta pokazali da su došli na Marakanu da se nadigravaju i da žele da svojoj kući odnesu makar jedan bod, ako ne i sva tri. To se videlo, napadali su od prvog minuta, imali neke šanse na startu meča, ali… Jedna greška Varjačića je bila dovoljna da Zvezda povede.

Igrao se sedmi minut, Hvang je pokušao da centrira, lopta je pogodila u ruku fudbalera iz Lučana i lopta je otišla na belu tačku, a tu je precizan bio Aleksandar Katai.

Međutim, samo dva minuta kasnije je viđen novi pogodak, ovoga puta je on bio delo Uroša Sremčevića, napadača Mladosti koji ima tek 17 godina, a koji je pored dva igrača sjajno skočio i doneo poravnanje.

Upravo je to i pokazalo sve mane Crvene zvezde, koje su problem od starta sezone. Loša odbrana, tačnije, odbrana koja prečesto puca, ali i ofanziva u kojoj se nema rešenja, jer izostaje taj pravi špic.

 


Uvideo je Bahar na poluvremenu da nema napadača, da nema onoga ko da postigne gol. Ubacio je Jovana Mijaotivća, klinca iz Zvezdine škole, kome je samo malo vremena na terenu bilo dovoljno da postigne pogodak, a ispostaviće se i pogodak koji je doneo njegovoj ekipi sva tri boda.

Naravno, ne može se izostaviti i činjenica da je drugo poluvreme prošlo u ogromnom znaku Crvene zvezde, koja je na samom kraju uspela da postigne i još jedan gol, Mijatović je dodao Hvangu, a ovaj je odlično savladao Stamenkovića.

Na kraju, Lepović je imao šansu goste, ali je dosuđen ofsajd.

Crvena zvezda je tako upisala težak, ali važan trijumf pred malobrojnim navijačima u Ljutice Bogdana.

Ukoliko želite da pomognete rad našeg sajta, to možete učiniti klikom na neku od reklama.

ZAPRATITE NAS NA INSTAGRAMU:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by sportextra.net (@_sportextra)

Be the first to comment on "MIJATOVIĆ VADIO KESTENJE IZ VATRE: Zvezda se mučila i pobedila Mladost na krilima mladog napadača!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*