ZVEZDA SE MUČILA, ALI POBEDILA: Crveno-beli izbegli Partizanovu sudbinu u Sremskoj Mitrovici!

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su ekipu Radničkog u Sremskoj Mitrovici rezultatom 3:1 u osmini finala Kupa Srbije.

Crveno-beli su na terenu na kom je krajem septembra pao beogradski Partizan uspeli da pobede, iako su se u prvom poluvremenu namučili.

Zvezda je, ipak, ubedljivim trijumfom ostvarila plasman u četvrtfinale Kupa Srbije pa su i dalje u trci za duplu krunu u sezoni 2022/23.

 


Utakmica je igrana po hladnom i kišnom vremenu, a već u šestom minutu je usledio prekid kada je pas zalutao na teren i čim ga je Eraković izneo moglo je da se nastavi.

Zvezda je odmah zapretila, a prvu priliku je u 10. minutu imao Aleksandar Katai, da bi nakon njega i Mirko Ivanić imao veliku priliku koju u 18. minutu nije iskoristio, ali velikih uzbuđenja nije bilo.

Tačnije, nije ih bilo sve do 38. minuta kada je dosuđen jedanaesterac za Radnički, pošto je Mijailović igrao rukom u kaznenom prostoru, a sudija Ilić pokazao na belu tačku.

Đorđević je preuzeo odgovornost i bez većih problema matirao Milana Borjana, ali je Zvezda na ovo imala spreman odgovor pošto je Mirko Ivanić u 43. minutu poravnao rezultat i na poluvreme se otišlo rezultatom 1:1.

U nastavku susreta nismo ni videli mnogo toga, jer se uglavnom igralo na polovini Radničkog, ali je Sremska Mitrovica videla još dva pogotka.

Prvo je preokret crveno-belima doneo Marko Rakonjac, kada je glavom loptu poslao u mrežu, a potom je konačnih 3:1 postavio Kangva. Do kraja susreta nismo videli mnogo toga, osim što je Zvezda imala par šansi, a najveću propustio Radnički u 85. minutu.

 


Danas se igraju još dve utakmice: Metalac dočekuje Čukarički od 17 časova, a potom Spartak igra sa Napretkom od 19h.

BONUS VIDEO:

 


Be the first to comment on "ZVEZDA SE MUČILA, ALI POBEDILA: Crveno-beli izbegli Partizanovu sudbinu u Sremskoj Mitrovici!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*