TABELA EVROLIGE: Partizan blizu vrha, Zvezda nadomak samog dna!

FOTO: Euroleague

Odigrano je i 13. kolo Evrolige, a večiti rivali imaju potpuno različite rezultate i raspoloženja.

Partizan je sa tri vezana trijumfa stigao do skora od sedam pobeda i šest poraza, dok je Crvena zvezda posle dva uzastopna neuspeha u Španiji na skoru od četiri pobede i čak devet poraza.

 


Crno-beli se nalaze na deobi šestog mesta, pošto isti skor imaju još i Olimpijakos, Valensija, Makabi Tel Aviv i Anadolu Efes. Nalaze se samo jedan trijumf iza Monaka i Baskonije koji se nalaze na deobi četvrtog mesta.

Sa druge strane, crveno-beli dele poziciju 15 sa Olimpijom iz Milana, dok su iza ova dva tima samo prežaljena Alba i prežaljeni Asvel.

Do kraja regularnog dela sezone ostala je još 21 utakmica i nema sumnje da ništa nije gotovo, ali je jasno da je pred Zvezdom težak put do povratka u gornji deo tabele.

Što se tiče Partizana, crno-beli pred sobom imaju tri vezana gostovanja, protiv Žalgirisa, Valensije i Real Madrida. Ukoliko bi se sa tih evropskih putovanja vratili sa jednom ili dve pobede, dobrano bi uvećali svoje šanse za visok plasman.

Zvezda u naredna tri meča igra u Beogradu, a rivali će joj biti Alba, Real Madrid i Makabi Tel Aviv (Izraelci domaćini u Pioniru).

 


Izabranici Janisa Sferopulosa više nemaju šta da čekaju i u ta tri meča morali bi da upišu barem dva trijumfa kako bi održali korak sa timovima koji su ispred nje.

Ukoliko želite da pomognete rad našeg sajta, to možete učiniti klikom na neku od reklama.

Standings provided by Sofascore

ZAPRATITE NAS NA INSTAGRAMU:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by sportextra.net (@_sportextra)

Be the first to comment on "TABELA EVROLIGE: Partizan blizu vrha, Zvezda nadomak samog dna!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*