CRNO-BELI BLIZU POJAČANJA: Dva stranca nadomak Partizana!

FOTO: FK Partizan

Direktor Partizana Miloš Vazura najavio je na prozivci ekipe da će crno-beli u narednih nekoliko dana dovesti bar dva pojačanja, a u pitanju su stranci.

– Doveli smo već neke igrače, a pregovaramo sa dvojicom igrača koji su blizu potpisa. To su igrači koji nisu slobodni, bilo je najave da će već doći, ali mislim da će u naredna tri-četiri dana biti u klubu. To su stranci i imaju klubove, zato toliko traje – počeo je Vazura, pa dodao:

– Doveli smo Danila Pantića da opet bude deo Partizana, sada će pokazati više nego na pozajmici, tu je i Saničanin kao slobodan igrač i sa njim smo pričali još od marta i od njih dosta očekujemo. Dolaze i kao što rekoh i dvojica stranaca – sigurno do kraja nedelje.


Što se tiče odlazaka, spisak je dugačak.

– Velika je transfer lista, neki su na prodaju, nekima smo se zahvalili kao što je Denis Stojković, Luka Cucin i još neki mladi igrači. Moramo da smanjimo troškove, da neke igrače prodamo ili nađemo rešenja – pozajmice, imamo tri-četiri fudbalera koja su višak – kazao je Vazura, a zatim pojasnio da se sa igračima pregovara oko produžetka ugovora, ali uz smanjenje plate.

– Videćemo koliko će fond plata biti smanjen, krenuli smo da smanjujemo, to mora tako, ali moraćemo da platimo i obeštećenja i to su transferi u koje moramo da uložimo ako hoćemo da se borimo za titulu i Evropu. Napravićemo dobar tim i biće to jedan od boljih timova u poslednjih par godina. Iliev radi težak posao, pregovara i ako uspemo da odradimo ta dva igrača – to će biti njegovom odlukom – jasan je Miloš Vazura.


Be the first to comment on "CRNO-BELI BLIZU POJAČANJA: Dva stranca nadomak Partizana!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*