GROBARI NA SEDMOM NEBU: Tabela Evrolige dovodi do transa navijače Partizana!

FOTO: KK Partizan

Košarkaši Partizana i Crvene zvezde odigrali su odlično 14. kolo Evrolige i obradovali svoje navijače.

Crveno-beli srušili su Albu posle nekoliko godina pred svojim navijačima, dok su crno-beli nastavili pobednički niz u Kaunasu protiv Žalgirisa.

 


Tako, tabela Evrolige za navijače Partizana dugo nije izgledala ovako dobro! Naime, kako je Monako izgubio od Fenerbahčea, sada ima skor od 8 pobeda i 6 poraza, koliko imaju i Partizan, Baskonija, Valensija i Makabi Tel Aviv.

Ali, kako Partizan ima najbolji učinak i koš razliku u odnosu na ostale, trenutno je na četvrtom mestu. Sledeće nedelje je novo duplo kolo, a crno beli će igrati sa Valensijom i Real Madridom u Španiji.

Sa druge strane, Zvezda se „oporavila“ od duplog kola i dva „tesna“ poraza u Španiji od Valensije i Baskonije. Pred svojim navijačima je slavila protiv Albe iz Berlina. Crveno-beli sada imaju učinak od 5 pobeda i 9 poraza i zauzimaju 14. mesto na tabeli.

Iza Zvezde su Armani Milano, Žalgiris, Asvel i Alba. Ono što sledi jeste duplo kolo, a Zvezda dočekuje Real Madrid i potom „gostuje“ Makabiju u hali „Aleksandar Nikolić“.

 


Prvo mesto posle današnjeg dana i dalje drži Real Madrid sa skorom 13-1, Barsa je druga sa susretom manje na 10-3, treći Virtus sa 10-4, a tu je Monako sa 8-5 kao četvrti.

Standings provided by Sofascore

Ukoliko želite da pomognete rad našeg sajta, to možete učiniti klikom na neku od reklama.

ZAPRATITE NAS NA INSTAGRAMU:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by sportextra.net (@_sportextra)

Be the first to comment on "GROBARI NA SEDMOM NEBU: Tabela Evrolige dovodi do transa navijače Partizana!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*