GROBARI NA NOGAMA: Bogdan RAZGALIO navijače Partizana!

Srpski košarkaš Bogdan Bogdanović bi voleo da vidi svoj nekadašnji tim Partizan na ovosezonskom Fajnal-foru Evrolige.

Član Atlante je odgovarao na kratka pitanja oreganizatora kontinetnalnog takmičenja.

 


Između ostalih i na ona u vezi sa Partizanom.

„Volim to što se Partizan vratio u Evroligu. Mislim da je Evroligi to potrebno, košarci je to potrebno. To je jedinstveno mesto za igranje košarke, taj ambijent i sve to tamo… To možete da zaključite i po momcima koji su igrali tamo, kada odu njihovi komentari su sve što treba da znate o tom mestu. Sve najbolje o tome“, rekao je Bogdanović.

Želeo bi da vidi crno-bele među četiri najbolje ekipe.

„Partizan mora malo da podigne nivo igre ako želi da igra na Fajnal-foru. Sada su deseti ili se bore za deseto mesto, ali zaista želim to da vidim. Ja sam propustio nekoliko utakmica jer sam imao treninge ovde, ali kad god mogu da gledam Partizan ili Fenerbahče, to su moje omiljene utakmice“, dodao je as tima iz Džordžije.

Dao je i svoje mišljenje o rokadi na klupi Fenerbahčea, na kojoj je Dimitrisa Itudisa zamenio Šarunas Jasikevičijus.

 


„Svaki put kada mi je tokom karijere dolazio novi trener u klub, to je uvek bilo pozitivno za tim jer tu uvek ima reakcije igrača. Mislim da je Šaras iskusan, ovo je njegov drugi tim u Evroligi, on definitivno drugačije vodi ekipu, volim način na koji on trenira, kako igraju… Mislim da mogu da igraju brže, mnogo brže, ali on će to dostići“, zaključio je Bogdanović.

Be the first to comment on "GROBARI NA NOGAMA: Bogdan RAZGALIO navijače Partizana!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*