LEGENDA PARTIZANA BESNA: Rezultat protiv TSC-a je SUPER, Natho nije lider!

FOTO. FK Partizan/Miroslav Todorović

Fudbaleri Partizana proteklog vikenda odigrali su najgori meč u Superligi Srbije ove sezone i na svom terenu doživeli su poraz rezultatom 4:0 od TSC-a.

Duel sa timom iz Bačke Topole prokomentarisao je legendarni igrač i trener crno-belih Ivan Golac.

 


– Ne pratim mnogo srpski fudbal, jer smo za ozbiljne stvari daleko do Plutona, pa i dalje… Partizan je napravio seriju pobeda, nisam mnogo gledao, ali zanimala me je utakmica protiv TSC-a, zbog toga što je to kao derbi. Ono što je Partizan pokazao protiv TSC-a, bila je zastrašujuća nemoć i taktička dezorganizacija. Tim iz Bačke Topole je odigrao baš onako kako bi trebalo protiv crno-belih. Raširili su Partizan, lopte išle na bokove. Zadnja linija spora, a izašla na centar?! Rezultat 0:4 je super, možemo ga staviti u kategoriju vrlo povoljnih ha, ha… Mučna utakmica, koju bi trebalo što pre zaboraviti – rekao je Ivan Golac za „Žurnal“.

On smatra da Partizanu nedostaje lider, kao i da to nisu Svetozar Marković i Bibars Natho.

– Partizan je pre TSC-a savladao Čukarički, uz mučno proslavljanje gola u 95. minutu. To bi sve trebalo da bude spontano i normalno i nešto što se podrazumeva. Ali, spali smo toliko nisko da je svaka utakmica važna. Mi se nismo radovali protiv ozbiljnijih ekipa. Partizan nema lidera i tu je problem. „Tatko” (Natho) nije lider, daleko je od toga.

Dao je svoj sud i o Igoru Duljaju.

 


– Mnogo bi trebalo vremena da bi došlo do neke ocene. Igor daje svoj doprinos i vidi se da voli klub. Međutim, to nije dovoljno. Ne mogu treneri da se uče na Partizanu, Zvezdi i reprezentaciji. Duljaj radi posao koliko zna i može, ali za nešto ozbiljnije potrebno mu je vreme – zaključio je Golac.

Ukoliko želite da pomognete rad našeg sajta, to možete učiniti klikom na neku od reklama.

ZAPRATITE NAS NA INSTAGRAMU:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by sportextra.net (@_sportextra)

Be the first to comment on "LEGENDA PARTIZANA BESNA: Rezultat protiv TSC-a je SUPER, Natho nije lider!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*