SVE JE JASNO: Petrić otkrio zbog čega Natho nije igrao!

FOTO: FK Partizan

Gordan Petrić, trener Partizana govorio je na konferenciji za medije posle pobede svog tima.

Fudbaleri Partizana savladali su Hamrun rezultatom 4:1 u poslednjem kolu kvalifikacija za Ligu konferencije.

Svi su izgledi da će prvi put posle sedam godina vezati Partizan dve sezone u grupnoj fazi UEFA takmičenja.


„Potpuno sam isti pre i posle utakmice. Kao treneru i čoveku mi je bitno ponašanje igrača, osećaj na treningu, da se opuste i pruže šta znaju. Partizan bi u narednom periodu trebalo da igra takmičarski, a videćemo da li će doći do lepote fudbala. Bitno je da momci napreduju, uz pojačanja koja očekujem dobićemo balans u ekipi i više mogućnosti za kombinatoriku. Mi ćemo igrati takmičarski. Verovatno ćemo se prilagođavati utakmicama kako bismo uzimali više bodova“, rekao je Petrić.

Posle dugo vremena nije Bibars Natho počeo evropsku utakmicu u dresu Partizana. Interesantno, nije ni ušao. Na njegovom mestu zaigrao je Patrik Andrade.

„Razgovarao sam sa njim, dosta je pružio Partizanu, igrao ovakve mečeve u karijeri. Bio je to deo taktike, što ne znači da Izraelac neće igrati neku sledeću ili onu tamo utakmicu. Gledao sam Andradea pre dolaska. Sad ga treniram i mislim da može bolje. Imao je problemčiće u glavi, sad mu je porodica došla u Beograd, valja ga sačekati, da se navikne na grad i klub, a biće mnogo bolji. U većem delu meča lopta nam je bila okrugla, u jednom delu opet četvrtasta. U šali kažem dosta istine, momci su bili dosta stegnuti, bitno mi je da se opuštaju. A jedino fudbaleri mogu da nas izvuku iz krize, jer igraju za svoje porodice i sve nas“, rekao je trener Partizana i dodao:

„Što se tiče gola primljenog iz prekida, morate u utakmici za plasman u grupnu fazu da primite gol u nekom trenutku od ekipe koja je izbacila neke timove koji su od nje bolji. Naravno da ćemo poraditi na prekidima i mrtvim loptama, mada suštinski nemam šta da zamerim igračima. Uradili su 70 ili 80 odsto onoga što smo dogovorili. Ovo se u Partizanu zaboravlja, idemo dalje. Potpuno sam rasterećen. Ne razmišljam o pritisku. Naravno da je dobar osećaj što smo slavili, ali pobeda je u fudbalu samo deo priče, već sutra je rutina. Što se tiče disanja, možda je trebalo da proverim krvnu sliku pre i posle potpisa ugovora, da vidimo ima li razlike“.

BONUS VIDEO:

 


Be the first to comment on "SVE JE JASNO: Petrić otkrio zbog čega Natho nije igrao!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*