REČI KOJE ODJEKUJU SRBIJOM I REGIONOM: Zar je trebalo da Novak i ostali na teren izlaze uz Eltona Džona i Madonu?

EPA/ JORGE ZAPATA

Srbija je na Dejvis kupu u Malagi na teren izlazila uz pesmu „Veseli se srpski rode“.

To je naišlo na veliki otpor u komšiluku, pošto Albanci, Hrvati i Crnogorci smatraju da je to pesma koja poziva na aneksiju njihovih teritorija.

 


ITF je pod velikim pritiskom morao da je ukloni sa svojih društvenih mreža.

U međuvremenu se bura stišala, ali ju je ponovo pokrenuo bivši selektor Dejvis kup reprezentacije Srbije, Bogdan Obradović.

On je u svom stilu zapušio usta svim dušebriznicima i licemerima iz komšiluka.

– Mi imamo pravo kad izlazimo na teren da pustimo neku pesmu, prvo im je smetalo kad smo počeli da lupamo u svlačionici „Marš na Drinu“, to sam ja započeo 2007. kad sam bio selektor. Sad je Novak, odnosno naš tim, tražio da bude ta pesma, to je apsolutno naše pravo. Feilisijano Lopez, naš prijatelj i prvi čovek turnira, rekao je „OK, dajte mi tu matricu, pesmu“, oni su to pustili i sve je OK. Sa čim bi trebalo da izađemo, sa Madonom ili Eltonom Džonom – rekao je Bogdanović gostujući na televiziji K1.

On je otkrio i jedan zanimljiv detalj vezan za Novaka i slušanje muzike.

 


– Mene su Amerikanci jednom pitali kad je Novak izlazio sa slušalicama i pitali me koju muziku sluša. Uzeo sam mu slušalice, da čujem, a Nole je tada slušao Tomu Zdravkovića. Svašta sam mu gurao da sluša, od Ex-Yu roka, pa nadalje, ali imaš pravo da slušaš, slušaj to što ti je drago srcu.

Ukoliko želite da pomognete rad našeg sajta, to možete učiniti klikom na neku od reklama.

ZAPRATITE NAS NA INSTAGRAMU:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by sportextra.net (@_sportextra)

Be the first to comment on "REČI KOJE ODJEKUJU SRBIJOM I REGIONOM: Zar je trebalo da Novak i ostali na teren izlaze uz Eltona Džona i Madonu?"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*