MEDVEDEV SLUČAJNO OTKRIO: Poznato kada Novak i Alkaras izlaze na teren!

FOTO: ATP

Srpski teniser Novak Đoković igraće svoj polufinalni meč Završnog mastersa u večernjem terminu (21.00) u subotu.
Najpre se Danil Medvedev izlanuo na konferenciji za medije posle meča sa Karlosom Alkarasom i otkrio termine, a potom je potvrda stigla i na sajtu ATP-a.

 


Ruski teniser je prvobitno otkrio da će imati malo vremena za odmor pred njegov meč sa Janikom Sinerom, koji će biti prvi na programu prvog dana vikenda (14.30).

„Energija kada znate da ste prošli i imate meč da igrate nije ista, za mene postoje određeni delovi tenisa gde ne kontrolišem energiju dovoljno. Dva puta sam bio u goroj situaciji, bolje da kažem u sličnoj. Energija nije ista. Ne želite da skočite i da povredite koleno, to nikad ne radim, samo koristim kao primer. Imam novi meč u 14.30. Moram da počnem da razmišljam kako da ga dobijem, žao mi je Rubljova koji se radovao meču večeras“, izjavio je Medvedev, a njegove reči su ubrzo dobile i zvaničnu potvrdu.

 


Posle tog duela će biti poznat prvi finalista, dok ćemo drugog dobiti iz duela Novaka Đokovića i Karlosa Alkarasa.

Njih dvojica su se do sada sastajali četiri puta i imaju po dve pobede. Prvi i jedini put su na betonu igrali u finalu Sinsinatija, u jednom od najboljih mečeva ove sezone. Drugi će upisati upravo u italijanskom gradu, ali na daleko bržoj podlozi.

ZAPRATITE NAS NA INSTAGRAMU:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by sportextra.net (@_sportextra)

Be the first to comment on "MEDVEDEV SLUČAJNO OTKRIO: Poznato kada Novak i Alkaras izlaze na teren!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*