SAMO MIROTIĆ IMA VEĆU PLATU OD KAMPACA: Ove reči ODJEKUJU Srbijom!

FOTO: KK Crvena zvezda

Dolazak Fakunda Kampaca u Crvenu zvezdu odjeknuo je kao bomba i izazvao veliki broj reakcija.

Trener Cedevita Olimpije Jurica Golemac jedan je od onih koji su dali svoje mišljenje o dolasku Argentinca na Mali Kalemegdan.

On smatra da je Kampaco jedan od najplaćenijih košarkaša u Evroligi.

 


– Neverovatno. To su budžeti na nivou top 10, 12 ekipa. Kampaco, to je plata… Ne znam, možda samo Nikola Mirotić u Barseloni ima veću od Kampaca. Mene kao košarkaškog radnika to veseli, da dolaze bolji igrači na naše prostore, ali bih voleo da i mi imamo sredstva za takve igrače. U svakom slučaju, za srpsku košarku, klubove i navijače je to super, i mislim da Zvezda može mnogo sa ovom ekipom – reči su Golemca za „Nova.rs“, koji je potom dodao:

– Duško ima veliko iskustvo, to je stari mačak koji zna sve. Njega ne možeš prevariti, njega ne možeš zeznuti. Svojom pojavom automatski dobija autoritet kod tih momaka. To su igrači koji su već zaradili mnogo i kojima je teško da se nametneš ako nemaš već neko ime i poštovanje. On je to odmah dobio i to se vidi na terenu. Moram reći i da kolega Vladimir Jovanović nije imao previše sreće. Težak raspored, Nedovića nije bilo, Vildoza je došao kasnije… Cenim izuzetno njegov rad, ali tako je u našem poslu, takve stvari se dešavaju – naglasio je Golemac.

Podsetimo, Kampaco je sezonu počeo u Dalasu, a klubu sa Malog Kalemegdana parafirao je vernost na „1+1“ godinu. 

 


Be the first to comment on "SAMO MIROTIĆ IMA VEĆU PLATU OD KAMPACA: Ove reči ODJEKUJU Srbijom!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*