KAKVE REČI: Izraelci NE MOGU dovoljno da se zahvale Partizanu!

FOTO: KK Split/Ivica Cavka

List Izrael hajom objavio je tekst u kome se ističe zahvalnost Srbiji, koja je u teškim vremenima po izraelski sport pokazala prijateljsko lice.

U tekstu podsećaju da je dan nakon početka izraelsko-palestinskog sukoba, predsednik beogradskog Partizana Ostoja Miailović najavio je da će njegov tim biti spreman da ugosti Makabi iz Tel Aviva i pomogne izraelskim timovima u svemu što je potrebno tokom ovog teškog perioda.

 


„Partizan je to prvi učinio, a već ove nedelje u Beogradu igraju i treniraju Makabi i Hapoel iz Tel Aviva i Hapoel iz Jerusalima“, navodi list i dodaje da bi na mnogim mestima najradije izbegli „nevolje“ da se ugoste Izraelci tokom napetog perioda, u Beogradu ne samo da su bili voljni da ugoste Izraelce, već su im dali i odgovarajuće garancije.

Ističe se da su lokalne vlasti Beograda i Vlada Srbije direktno uključeni u preuzimanje odgovornosti za prijem izraelskih sportskih timova u Beogradu i uprkos tome što se znalo da su u pitanju ozbiljne obaveze i složen zadatak za lokalne snage bezbednosti odlučno je prihvaćeno da se pomogne izraelskim sportistima.

 


Ukoliko želite da pomognete rad našeg sajta, to možete učiniti klikom na neku od reklama.

ZAPRATITE NAS NA INSTAGRAMU:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by sportextra.net (@_sportextra)

Be the first to comment on "KAKVE REČI: Izraelci NE MOGU dovoljno da se zahvale Partizanu!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*