KAKVE REČI: Ivanović se poklonio Grobarima!

FOTO: BC Baskonia

Košarkaši Partizana savladali su Baskoniju u „Štark areni“ rezultatom 87:83 u okviru 30. kola Evrolige.

Crno-beli su ovim trjiumfom popravili sebi situaciju na tabeli pred poslednja četiri kola.

 


Tokom celog duela sa španskim timom Parni valjak je imao fantastičnu podršku od svojih navijača, koji su još jednom ispunili tribine najveće dvorane u Beogradu.

Na atmosferu Grobara nije ostao imun ni trener Baskonije Duško Ivanović.

– Čestitam Partizanu, pred ovom publikom, u ovakvoj atmosferi, moji igrači su mnogo grešili. Na kraju smo uspeli da se vratimo, ali nedovoljno da preokrenemo. Ovo je ambijent u kojem svako želi da igra – rekao je Ivanović.

Na tribinama se nalazilo 20.174 navijača.

Na krilima navijača, Partizan je počeo agresivno i stekao prednost koju smo mi stalno jurili. Sa druge strane, ova publika često pomogne Partizanu i da se vrati iz minusa. Svi znamo kakva je atmosfera u „Areni“ kada igraju Zvezda i Partizan, ali pravi igrači moraju da se snađu i u ovakvim situacijama. Moji igrači su mnogo grešili i nisu bili dovoljno agresivni, pogotovo u poslednjem napadu kad smo lako primili koš.

Bivši trener Crvene zvezde prokomentarisao je i sjajnu igru Bruna Kabokla i Frenka Kaminskog, koji su odneli prevagu u ovom duelu.

 


– Oni su igrali razno, ali sve se brani ako imaš agresivnost. Ako nemaš, svaki napad ti pravi problem. Čak su nam pri jednom duplom piku pravili početničke greške, ali greške su sastavni deo igre. Ali ako igraš agresivno, onda greška nije greška. A mi nismo igrali dovoljno agresivno, što je na kraju i dalo rezultat, poraz – zaključio je crnogorski stručnjak.

1 Comment on "KAKVE REČI: Ivanović se poklonio Grobarima!"

  1. Igračka i trenerska legenda. Žao mi je što je dopustio da mu čović pokvari ugled i da pola Srbije priča loše o njemu.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*