GROBARI U TOTALNOJ EUFORIJI: Kakve vesti za Partizan!

FOTO: KK Partizan/Dragana Stjepanović

Trener Partizana Željko Obradović osvrnuo se na temu ugovora, koja je goruća u crno-beloj košarkaškoj javnosti poslednjih sedmica.

Pre početka utakmice navijači su skandirali „ugovor Željku“, a on ga je „potpisao“ na tabli za crtanje akcija.

 


To je razgalilo navijače, a potom je o tome upitan i na konferenciji za medije.

„Da li treba nekom nešto da se objašnjava? To je moja želja najveća… Ja sam ovde najsrećniji čovek. Proveo sam mnogo toga, toliko godina sam trener, bio sam i igrač. Od Partizana, Huventuda, Real Madrida, Treviza, Benetona, Panatikankosa. Svuda sam radio sa ogromnom željom“, rekao je Obradović, pa nastavio:

„Ova odanost i ovo što se gleda ovde je neverovatno. Samo mogu da se zahvaljujem. Uvek ću da ponovim jednu stvar, treba da budemo šampioni i u ponašanju. Teren je da se napravi atmosfera, ali bez vređanja prema bilo kome. To sam rekao i to ponavljam. Fer-plej je važan. Naši navijači su fenomenalni. Vetar u leđa stalno daju. Ne pričam samo o Areni. Gde god smo igrali na strani, imali smo naše ljude. Dolaze i iz Italije, sami ste čuli“.

Nastavio je svoje izlaganje u dahu.

 


„Uz sve ovo što živimo, mi pravimo nove generacije navijača Partizana. Posle svake utakmice me čeka 200-300 dece sa roditeljima. Imam strpljenja svakom da se potpišem. Ovdese osećam fenomenalno. Sve ću uraditi da ostanem u Partizanu, dokle god budem imao želju. Nije ni ovde idealno, nigde nije idealno. Ali gde postoji idealno? Eldorado nisam siguran da postoji. Boriš se sa svim problemima koje imaš. Nadam se da ćemo naći put i da ćemo ovu priču u Evroligi raditi najbolje što možemo“, rekao je Obradović.

Nema sumnje da su ove reči Željka Obradovića najbolje moguće vesti za Partizan i njegove navijače i da vrede više i nego pobeda nad Baskonijom, koja je veoma važna.

Be the first to comment on "GROBARI U TOTALNOJ EUFORIJI: Kakve vesti za Partizan!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*