GROBARI U TOTALNOJ EKSTAZI: Partizan dobija UBITAČNO pojačanje? Ovaj igrač je NEZAUSTAVLJIV

FOTO: KK Partizan/Dragana Stjepanović

Iako je tekuća sezona daleko od gotove, već su krenule spekulacije o potencijalnim pojačanjima Partizana za narednu sezonu.

Ime koje se najviše spominje svakako je reprezentativac Severne Makedonije Nenad Dimitrijević, koji nikada nije krio svoju naklonost prema crno-belima.

 


On je sada pružio još jednu monstruoznu partiju u dresu Uniksa iz Kazanja i nema sumnje da je još jednom dokazao da bi predstavljao ogromno pojačanje za izabranike Željka Obradovića.

Uniks je u okviru plej-ofa VTB lige savladao CSKA u Moskvi rezultatom 84:78.

Najzaslužniji za takav trijumf bio je Dimitrijević, koj je imao brojke na kojima bi mu pozavideli i najbolji igrači NBA lige.

On je ubacio čak 38 poena (najviše u karijeri) uz skoro savršen šut iz igre. Pogodio je svih osam šuteva za dva poena, kao i četiri od pet pokušaja za tri. Tome svemu je pridodao i tri skoka i pet asistencija za ukupni indeks koristnosti od 48!

 


Dimitrijević je nedavno bio i ubedljivo najbolji košarkaš Severne Makedonije u meču protiv Poljske, kada je postigao 32 poena i bio nadomak tripl-dabla.

Nema sumnje da bi Partizanu veoma dobro došao naredne sezone.

Be the first to comment on "GROBARI U TOTALNOJ EKSTAZI: Partizan dobija UBITAČNO pojačanje? Ovaj igrač je NEZAUSTAVLJIV"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*