LEGENDA CRNO-BELIH BESNA: Zvezda će dobiti licencu Evrolige, Partizan ne radi ništa!

FOTO: KK Partizan

Legendarni košarkaš Partizana Goran Grbović osvrnuo se na tek završeni Kup Radivoja Koraća u kojem su crno-beli u finalu ubedljivo izgubili od Crvene zvezde rezultatom 85:68.

Grbović je u razgovoru za „Informer“istakao da Partizan ima mlad tim, te da čak ni Željko Obradović ne može da napravi čudo, ali veruje da su crno-beli na pravom putu i pored ubeldjivog poraza od Zvezde u finalu Kupa Radivoja Koraća.

– Zvezda će aplicirati za trogodišnju licencu i blizu je toga. Partizan nije, ima male šanse, jer je napravio tri ili četiri greške u prošlosti što Evroliga neće oprostiti – kazao je Grbović.


– Partizan je 2000. godine, kada je bio Danilović, odbio trogodišnju licencu, pa je potom Peković 15 dana pre početka takmičenja odbio Evrokup i igrao FIBU, potom sledi Ostojino odugovlačenje pre dve godine, da li će igrati ili neće, pa je odlučio da igra Evrokup posle odlaska Trinkijerija. Četvrto je poslovanje! Na mejlove Evrolige morate da odgovarate, što Partizan retko radi. Zvezdino poslovanje je drugačije, to je kompanija i to Evroliga jako poštuje. Zvezda je mnogi bliža toj licenci nego Partizan – istakao je Grbović.

 


Be the first to comment on "LEGENDA CRNO-BELIH BESNA: Zvezda će dobiti licencu Evrolige, Partizan ne radi ništa!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*