DULJAJ SAOPŠTIO LOŠE VESTI: Partizan u problemima pred Novi Pazar!

FOTO: FK Partizan

Trener Partizana Igor Duljaj najavio je meč protiv Novog Pazara, koji se u ponedeljak od 15.00 igra kraj Jošanice u okviru 14. kola Mozzartbet Superlige Srbije.

Utakmica će biti odigrana bez prisustva publike, zbog kazne koju su Novopazarci dobili ranije.

 


Prvo moram da pozdravim predsednika FK Novi Pazar, Bajra Župića. Kao dete sam imao prilike da uživam u njegovim utakmicama, svi znamo koliko je bio borben. Nisam ga video skoro 30 godina i sada ću imati tu priliku“, rekao je Duljaj na konferenciji za medije.

„Kroz istoriju se pokazalo da je Novi Pazar crno-beli grad, da odatle dosta igrača dolazi u Partizan. Imamo dosta prijatelja, ali na terenu će biti malo drugačije, Ljajić, Šćepović, koji su ponikli u Partizanu imaće dodatni motiv. Imamo i Sumu koji nije otišao na najbolji način iz Partizana, tako da će nam biti teška utakmica, a ujedno i najvažnija utakmica u ovom trenutku“.

Nastavio je Duljaj sa pohvalama na račun sledećeg rivala.

„Novi Pazar je odličan tim, nije lako dobiti Vojvodinu, Čukarički, ne hvalim ih, ali pričam kako jeste. Žao mi je što neće biti publike, bila bi to prava brazilska atmosfera, tako da će igrači jednog i drugog tima biti lišeni podrške sa tribina“, rekao je Duljaj.

Kadrovska situacija nije sjajna.

„Imali smo nekoliko problema. Nemam razloga da krijem tim. Juče Severina nije trenirao, Zahid ima temperaturu. Sitniji problemi, ali dovoljno da me poremete. Uvek moram da sačekam taj poslednji trening da vidim ko može da igra, tako je i danas. Kanute takođe oseća bol u primicaču…“, otkrio je Duljaj.

Navijači Partizana posetili su trening Duljajevih izabranika i dobili podršku za nastavak sezone.

„Lepo je kad nas neko tako prijatno iznenadi i ta radost igrača i celog našeg kolektiva pokazuje da imamo veliku podršku. Nažalost, biće sablasna atmosfera, bez publike. U ovom trenutku razmišljamo samo o Novom Pazaru“, rekao je strateg crno-belih i nastavio:

 


„Važno je da se naš duh ne slomi. Ne interesuje me koliko pobeda imamo. Znam samo jednu stvar – kamion sa jajima je spreman prvi put kada kiksnemo. To će u nekom trenutku da se desi, ali važno je da tim uvek bude koncentrisan za prvu sledeću utakmicu“.

„Niti čitam ko šta piše, ni ko šta priča, ni ko kome čestita, samo gledam šta se dešava u našoj kući, u našem Sportskom centru, samo me to interesuje. Da li smo peti po statistici, samo me interesuje sutrašnja utakmica“, zaključio je Duljaj.

Ukoliko želite da pomognete rad našeg sajta, to možete učiniti klikom na neku od reklama.

ZAPRATITE NAS NA INSTAGRAMU:

*