DULJAJ SAOPŠTIO LOŠE VESTI: „Veoma teško ćemo ga zadržati u Partizanu“!

FOTO: FK Partizan/Miroslav Todorović

Fudbaleri Partizana pobedom u večitom derbiju nad Crvenom zvezdom rezultatom 2:1 osvojili su jesenju titulu Superlige Srbije.

Crno-beli će u drugi deo sezone ući sa bodom prednosti u odnosu na večitog rivala.

 


Jedan od najzaslužnijih za sjajne rezultate Parnog valjka u domaćem prvenstvu svakako je najbolji strelac tima Mateus Saldanja.

Genralni direktor kluba Miloš Vazura rekao je kako Brazilac nije na prodaju, ali je sada Igor Duljaj otkrio kako će sjajni napadač teško ostati u Humskoj 1 i posle zime.

Veoma teško! Ponude koje će da dođu teško se odbijaju, ali uvek ima neka rezerva, plan B ili plan C, da već imamo igrača sličnog profila – rekao je Duljaj za „Žurnal“.

Dolasku Saldanje u Partizan kumovao je Darijo Srna.

– Kada su igrači u pitanju, vodio sam se logikom ko može da mi pomogne i ko ima veliku bazu podataka. Komunicirao sam sa ozbiljnim ljudima koji ne sede u kancelarijama i gledaju igrače preko jutjuba. Ini imaju mrežu saradnika i uživo posmatraju utakmice, prate igrače po nekoliko meseci. Tražio sam pomoć od Darija Srne, sportskog direktora Šahtjora, dajte mi imena sa šireg spiska koji nisu prošli da ih proverim i na taj način smo uspeli da dođemo do Ksandera Severine, Mateusa Saldanje i Frenka Kanutea. Golman nije bio moja nadležnost i mnogo mi je drago što je klub uspeo da dovede Aleksandra Jovanovića. Fenomenalan čuvar mreže i osoba, pravi profesionalac i lider. Aranđela Stojkovića sam ja želeo, ima kvalitet koji nam je neophodan.

 


Duljaj je otkrio i da se još jedan igrač Partizana našao u Srninom tefteru, baš kao i igrač iz Crvene zvezde.

– Postoji interesovanje za njega (Kristijan Belić, prim.aut). Ne mogu da kažem da li ima ponudu. On je jedan od igrača uz Saldanju i Nedeljkovića, koji je zapisan u tefteru Darija Srne – zaključio je Duljaj.

Ukoliko želite da pomognete rad našeg sajta, to možete učiniti klikom na neku od reklama.

ZAPRATITE NAS NA INSTAGRAMU:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by sportextra.net (@_sportextra)

Be the first to comment on "DULJAJ SAOPŠTIO LOŠE VESTI: „Veoma teško ćemo ga zadržati u Partizanu“!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*