SAOPŠTIO LOŠE VESTI: Stanković zabrinuo Delije!

Dejan Stankovic
FOTO: FK Crvena zvezda

Fudbaleri Crvene zvezde dočekuju Spartak u meču 18. kola Superlige Srbije.

Trener srpskog šampiona Dejan Stanković najavio je da će njegov tim u duelu sa subotičkim timom biti žestoko oslabljen, što su svakako loše vesti za crveno-bele.

– Brzo idu utakmice, malo vremena za odmor. Navikli smo već na pritisak, moranje, temperature, povrede. Sigurno neće biti Nikolića, Živkovića koji ima istegnuće mišića, Dionija i Bakajoka. Videću u kakvom su stanju ostali posle večerašnjeg treninga – rekao je Stanković.


Mečevi sa Spartakom i Voždovcem mogu poslužiti aktuelnom prvaku Srbije da izvrši dodatan pritisak na vodeći Partizan.

– Sad je šest, bilo je i osam. Neki su računali i da imamo 11 bodova manjka. Zvezda vuče pritisak, uvek je imperativ pobeda. Istorija je lepa, ali moramo da gledamo unapred. Lakše je kada si na minus šest i utakmicu manje, no bilo bi bolje da smo na tri boda. Svešćemo račune na kraju.

Strateg Zvezde se još jednom osvrnuo na rasplet u grupnoj fazi Lige Evrope.

– Kako god da se završi, ozbiljno smo odigrali grupu. Mi idemo po prolaz i naš cilj. Sve zavisi od nas. Imaćemo jakog protivnika, ali smo ih imali i u Danskoj, Bugarskoj. Ko misli da smo imali lošu grupu treba da promeni sport, ili da ne gleda više fudbal. Ne dižem cenu time Crvenoj zvezdi, ali to je tako. Znao sam da će biti uravnotežena grupa i da će se sve rešavati u poslednjem kolu. Čak sam očekivao da svi budemo u igri. Svašta može da se desi. Vratićemo se uzdignute glave – podvukao je Dejan Stanković.

Meč Crvena zvezda – Spartak igra se nedelju sa početkom od 14:25 na stadionu Rajko Mitić.

 


Be the first to comment on "SAOPŠTIO LOŠE VESTI: Stanković zabrinuo Delije!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*