PROBLEM ZA PARTIZAN: Obradović saopštio loše vesti!

FOTO: ABA liga/Dragana Stjepanović

Trener Partizana Željko Obradović je izneo očekivanja pred duel sa Olimpijakosom.

Crno-beli dočekuju ekipu iz Pireja u četvrtak od 20 časova i 30 minuta u „Beogradskoj areni“, u okviru 32. kola elitnog takmičenja.

 


Obradović je istakao da sada zna neke vrline i mane protivnika i da igrači imaju svest o tome kako treba igrati protiv njih.

„Imamo to iskustvo iz prvog dela. Prošlo je dugo vremena, ali će nam pomoći zbog načina na koji treba da igramo protiv njih. Imaju kvalitet, bore se na jedan način. Očekuje nas dosta sviča, protoka lopte u napadu, igraju strpljivo, dosta se odigrava u samoj završnici napada“, rekao je Obradović.

Zek Ledej još uvek nije stigao u Beograd, trebalo je da bude na treningu s ekipom, ali se nije pojavio.

„Nisam ga ni ja video. Bio je obavešten da treba juče ujutru da dođe na trening, nije došao, a mislim da ima problema sa letovima, ali pravo da vam kažem, to je pitanje o kojem se bave drugi ljudi iz kluba.“

Željko Obradović je istakao da sve zavisi od Partizana i da je zadovoljan podrškom.

 


„Zavisimo od nas samih. Zadovoljni smo što imamo takve navijače i što postoji takvo interesovanje za utakmice Partizana. Iz tog razloga i ovaj grad ima benefite. Znamo ko je tu, kalkulacije postoje, ja se nisam bavio time. Vodimo računa o sebi i da probamo da dobijemo ove utakmice“, zaključio je Obradović.

Be the first to comment on "PROBLEM ZA PARTIZAN: Obradović saopštio loše vesti!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*