DULJAJ PORUČIO MATIĆU: Doneo sam ti dres Saldanje, sad ti meni daj…

FOTO: FK Partizan

Govorio je trener Partizana Igor Duljaj pred gostovanje Jedinstvu na Ubu u šesnaestini finala Kupa Srbije o Nemanji Matiću, alfi i omegi kluba koji se takmiči u Prvoj ligi Srbije.

Slično je bilo i posle pobede crno-belih (1:0) na stadionu “Dragan Džajić”.

 


Duljaj je podsetio bivšeg reprezentativca Srbije da mu je ispunio želju i doneo mu dres Mateusa Saldanje za prijatelja, a od iskusnog veziste Rena zatražio je dva dresa za svoje sinove.

– Želim Jedinstvu da uđe u viši rang, da se sretnemo gore. Imate osobu koja to zaslužuje, to je Nemanja Matić koji ne samo što je sjajan fudbaler, već ima i sjajne ljudske kvalitete. Ovom prilikom ga pozdravljam, obećanje sam ispunio. Doneo sam Saldanjin. Sad ja njega molim da donese dva dresa za moja dva sina. Mora tako, imam ih dvojicu – izjavio je Duljaj.

Pohvalio je strateg “parnog valjka” atmosferu na Ubu.

– S obzirom da je radan dan, bio je pun stadion. Prelepa atmosfera. Jedinstvo je imalo veliku podršku, imali smo i mi. Za nas mnogo teška utakmica, mnogo je teško preći iz prvenstva na Kup utakmicu. Očekivao sam da će ovako biti, nisam smeo mnogo da menjam. Bila je samo poslednja linija nova, ovo ostalo su bili igrači koji igraju. Čestitam kolegi Jovanoviću, njegova ekipa je bila agresivna. Nisu se uplašili, želeli su da nas pobede. Morali smo da ubacimo Saldanju i Zahida u drugom poluvremenu, posle toga je drugačije izgledalo.

Partizan 6. novembra očekuje teško gostovanje Novom Pazaru u 14. kolu Superlige.

 


– Najvažnija utakmica, to je utakmica u Pazaru protiv Pazara koji odlično igra. Interesuje nas u ovom trenutku samo Novi Pazar – zaključio je Duljaj.

Ukoliko želite da pomognete rad našeg sajta, to možete učiniti klikom na neku od reklama.

ZAPRATITE NAS NA INSTAGRAMU:

*