GROBARI SU OVO ČEKALI: Ovo su nove informacije o povredi Mateusa Saldanje!

FOTO: FK Partizan/Miroslav Todorović

Fudbaleri Partizana deklasirali su IMT u Humskoj rezultatom 5:2.

Ipak, i pored ubedljive pobede, Igor Duljaj je bio zabrinut nakon meča zbog povrede najboleg strelca tima Mateusa Saldanje, koji je već u prvom poluvremenu svoje mesto na terenu ustupio Nemanji Nikoliću.

 


„Telegraf“ prenosi da će precizno stanje povrede Brazilca biti poznato u toku današnjeg dana i posle toga će se znati da li će Saldanja na pauzu ili će već od utorka nastaviti s treninzima.

Dobra vest po crno-bele je činjenica da je snimak ultrazvukom, načinjen odmah posle utakmice sa „traktoristima“, pokazao da u zadnjoj loži kvadrcepsa butine igrača nema izliva krvi, što navodi da nema ni većeg oštećenja mišićnog tkiva, ali postoji mala sumnja usled subjektivnog osećaja samog napadača.

Naime, fudbaler pri istezanju pomenute mišićne regije, oseća malu neprijatnost i otuda je odlučeno da se obavi snimanje magnetnom rezonancom, koja je daleko pouzdaniji metod za utvrđivanje stepena povrede.

 


Tek posle toga i precizne dijagnostike biće poznato da li trener Igor Duljaj i stručni štab mogu da računaju na najboljeg strelca Srbije u narednom prvenstvenom meču.

Be the first to comment on "GROBARI SU OVO ČEKALI: Ovo su nove informacije o povredi Mateusa Saldanje!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*