NOVE INFORMACIJE: „Partizan se za 10 minuta dogovorio sa Mirotićem – danas ili sutra će zadužiti opremu“

Košarkaški klub Partizan siguran je u dolazak Nikole Mirotića, prenosi portal „Mozzart Sport“.

Kako navodi pomenuti izvor, doskorašnji igrač Barselone se „pre 15 ili 20 dana“ dogovorio sa srpskim klubom i čekalo se da i zvanično raskine ugovor sa španskim timom.

 


Sad je i poslednja prepreka otklonjena, pa tako više ništa ne sprečava čelnike crno-belih da predstave nekadašnjeg španskog reprezentativca kao novo pojačanje.

Iz „Mozzarta“ dodaju i da je Mirotić lako dogovorio uslove sa Partizanom, a da promociju, ukoliko do iste dođe, treba očekivati tokom dana ili u subotu.

„U pregovorima oko para nije bilo nikakvih razmimoilaženja, naprotiv, sve je dogovoreno za 10 minuta. Uvereni su zato da će sve razrešiti tokom dana ili sutra i da će Mirotić zadužiti crno-belu opremu. Mada ovde treba biti oprezan, jer umeju ovakvi poslovi da se oduže“, navodi se u tekstu tog portala.

 


Još jednom se naglašava da se u Partizanu ne osvrću na priče oko drugih klubova i pritisaka sa kojima sa Mirotć suočava, kao i da su uvereni da će on uskoro biti njihov igrač.

BONUS VIDEO:


Be the first to comment on "NOVE INFORMACIJE: „Partizan se za 10 minuta dogovorio sa Mirotićem – danas ili sutra će zadužiti opremu“"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*