NOVE INFORMACIJE: Otkriveno ZBOG čega je Severina hteo da ode iz Partizana!

FOTO: FK Partizan

Pre nekoliko dana Srbiju je šokirala vest da je Ksander Severina zatražio raskid ugovora sa Partizanom zbog neisplaćenih bonusa njemu i njegovom menadžeru.

Sve se u međuvremenu stišalo zahvaljujući treneru Parnog valjka Igoru Duljaju.

 


On je na konferenciji za medije otkio da se čuo sa reprezentativcem Kurasaoa.

– Pričao sam sa Severinom i verujem da će sve biti okej. Javio se jer sam mu poklanjao pažnju, brinuo o njemu, Uvek ću da stanem u zaštitu igrača, čak i kad pogreše. Tako svi u klubu moramo da se ponašamo odgovorno prema poslu kojim se bavimo. Javio se Severina jer imamo taj odnos prijateljski. Uvek morate da budete dostupni za igrača, da pitate kakav problem imaju. Ne pričam samo o strancima, nego i o domaćim. To nisu moji igrači već igrači Partizana koji mogu da donesu profit klubu dobrim igrama – rekao je Duljaj.

Iz Partizana su sada poslali dodatno objašnjenje za „B92.net“ u kojem su otkrili nove detalje.

 


Igraču se nisu dugovale plate i nema osnova za raskid ugovora. Odnos sa menadžerima je bio narušen i igrač je pod uticajem menadžera, koji je bio ljut jer klub nije dozvolio da se transferiše u Veronu, reagovao na pogrešan način. U međuvremenu se klub sa menadžerima dogovorio da se igrač vrati u trenažni proces i nastavi svoje aktivnosti – naveli su iz Partizana.

Be the first to comment on "NOVE INFORMACIJE: Otkriveno ZBOG čega je Severina hteo da ode iz Partizana!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*