OTKRIVENO: Evo zbog čega Klop odlazi iz Liverpula!

Šokantna vest stigla je iz Engleske, gde je Jirgen Klop odlučio da napusti Liverpul na kraju sezone. Tako će na leto biti završena skoro decenijska era Kopa na Enfildu, koji je u velikana engleskog fudbala stigao na leto 2015. godine.

Klop je preporodio Liverpul, napravio moćan tim koji je osvojio sa Redsima Ligu šampiona, ali i ono što je navijačima važnije – posle 30 godina je vratio titulu šampiona Engleske u vitrine na Enfildu.

 


Klop je u emotivnom intervjuu za klupsku televiziju otkrio zbog čega je odlučio da napusti tim, koji ove sezone vodi sjajno i koji je trenutno na prvom mestu na tabeli Premijer lige sa pet bodova prednosti ispred Mančester sitija, uz meč više u odnosu na „Građane“, dok pet bodova manje od Liverpula, ali i isti broj utakmica imaju Arsenal i Aston Vila.

 Napustiću klub na kraju sezone. Mogu da razumem da je to šok za mnoge ljude u ovom momentu, kad čujete to. Ali, mogu da pokušam da objasnim. Volim sve u vezi s ovim klubom, volim sve o ovom gradu, volim tim, volim upravu, sve. Zato je ova odluka ona u koju sam siguran da moram da je iskoristim, a to je, kako mogu da kažem. Ostajem bez energije, nemam problema sad, mislim da već duže vremena znam da ću ovo obelodaniti. Sada sam dobro, ali, znam da ovo ne mogu da radim ponovo, ponovo i ponovo. Posle svih godina, nakon vremena koji smo proveli zajedno i svega što smo prošli, poštovanje i ljubav prema su samo rasli i zato zaslužujete istinu i ovo je istina – rekao je Klop.

 


Biće zanimljivo videti ko će postati novi trener Liverpula.

Ukoliko želite da pomognete rad našeg sajta, to možete učiniti klikom na neku od reklama.

Be the first to comment on "OTKRIVENO: Evo zbog čega Klop odlazi iz Liverpula!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*