GROBARI SU OVO ČEKALI: Obradović najavio NOVA pojačanja!

FOTO: KK Partizan

KK Partizan danas je okupio mlade igrače i ona košarkaše koji su na probi i počeće uvodne treninge ped zvaničan sastanak celokupnog tima.

Tim se zvanično okuplja 16. avgusta, kada će doći svi stranci i otpočeti pripreme za predstojeću sezonu. Crno-beli će otputovati na Zlatibor.

Podsetimo, kao prvo i najvažnije pojačanje, u Humsku je stigao najtrofejniji srpski trener Željko Obradović. Potom su u klub nadalje dolazili Kevin Panter, Aleksa Avramović, Zek Lidej, Rodions Kuruks, Dalas Mur i Alen Smailagić.


Ostatak tima čine: Markus Pejdž, Uroš Trifunović, Đorđije Jovanović, Luka Tarlać, Nemanja Dangubić, Rade Zagorac, Nikola Radovanović, Vilijam Mozli, Aleksa Stepanović i Dušan Miletić.

„Skupili smo pre svega mlade igrače da vidimo ko bi mogao da nam se pridruži i bude deo tima pre svega na pripremama, a možda kasnije i u toku sezone. Imamo neke igrače sa strane koje želimo da vidimo. Krećemo da radimo. Plan je dobar. Provešćemo na Zlatiboru nekih 12 dana i onda kreću pripremne utakmice. Fali nam još par nekih igrača da bi kompletirali tim, da bi to bio tim za sledeću sezonu“, kazao je trener crno-belih Željko Obradović za klupsku televiziju.

Partizan će po okupljanju ekipe odigrati prijateljski meč sa Efesom u Beogradskoj areni, kada će se kapiten Novica Veličković oprostiti od crno-belog dresa, ali i košarkaške karijere.


Be the first to comment on "GROBARI SU OVO ČEKALI: Obradović najavio NOVA pojačanja!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*