IVANOVIĆ BESAN: Četvorica ne zaslužuju dres Zvezde!

FOTO: ABA liga/Dragana Stjepanović

Košarkaši Crvene zvezde upisali su važnu pobedu u AdmiralBet ABA ligi, pošto su ubedljivo slavili na gostovanju Budućnosti.

Svoje utiske je posle meča izneo strateg crveno-belih Duško Ivanović. On je bio pomešanih osećanja, pošto je žestoko opleo po četvorici igrača.

– Veoma sam zadovoljan pobedom, veoma sam zadovoljan kako smo igrali, zadovoljan sam prijemom, publikom. Sve je ispalo dobro, mislim da smo od početka znali šta hoćemo u igri i odbrani i u napadu. Iako moram da kažem, prvi put ove sezone, prvi put ove sezone smo igrali bez tri ili četiri igrača koja nisu imala  dovoljnu maksimalnu koncentraciju i agresivnost da igraju u dresu Crvene zvezde – rekao je iskusni stručnjak.

 


Potom je istakao i da se nije ni nadao ovako visokom trijumfu.

– Nisam očekivao, respektujem ekipu Budućnosti, oni su ozbiljna ekipa i ima vrlo ozbiljne šanse u Evrokupu, treba im vremena za ova dva nova igrača, ali stvarno smo se dobro spremali, imali smo puno respekta za ekipu Budućnosti.

Pre početka utakmice je Ivanović dobio dres Budućnosti, kluba za koji je igrao dok je bio košarkaš.

– Stvarno super, ja uvek kad dođem ovde sjajno se osećam, nisam dolazio da igram dugo. Ali ja nekako uzimam, ovaj prijem je topao, tako srdačan, prijem koji sam imao, ja delim sa saigračima koji su bili sa mnom skupa kada smo ušli u Prvu ligu, ima i nekih koji nisu s nama kao što su moj brat Dragan Olibojanić, Nikica Petrović, Nikica Šetulović, ali ima drugih koji su tu, Rakočević, Vlado Đurašković,  Borko Đurović, Budo Nešević, Nikola Antić, Bane Vukićević i nekako mi je to sve bilo i za njih. Mi smo to skupa napravili i sve što sam napravio je što smo bili zajedno u teškim uslovima. Ja to delim sa njima.

Na kraju se dotakao i izvanredne partije Fakunda Kampaca, koji je bio veoma blizu tripl-dabla.

– Kampaco znamo svi koji kvalitet ima, ali, iznad svega je veliki profesionalac. Svaki trening odradi 100%, tad možeš i loše da odigraš, ali daj 100 odsto, i to je ono što tražim od mojih igrača. Neki nisu dali, ali on je dao. On je napravio veliku razliku, on će za sada igrati samo AdmiralBet ABA ligu, a videćemo šta će biti kad će početi da igra Evroligu – podvukao je Ivanović.

 


Be the first to comment on "IVANOVIĆ BESAN: Četvorica ne zaslužuju dres Zvezde!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*