DULJAJ ZAVAPIO: Igrači nemaju za hleb i kiriju, ne mogu više…

FOTO: FK Partizan/Miroslav Todorović

Fudbaleri Partizana pobedili su Spartak u Subotici rezultatom 3:0 u okviru 12. kola Superlige Srbije.

Po završetku meča trener crno-belih Igor Duljaj imao je veoma zanimljivo izlaganje u kojem je otkrio da je finansijsko stanje u Humskoj 1 katastrofalno.

 


Naime, on je naveo da igrači Partizana ne primaju plate i da neki imaju problem i da plate kiriju.

Pre svega, pobedu je posvetio članu stručnog štaba Saši Tomiću.

Želeo bih da posvetim ovu pobedu našem kolegu Saši Tomiću, čija je majka danas preminula, ja kao trener i svi moji igrači mu posvećujemo pobedu jer je veoma važan za naš klub.

Potom je otvorio dušu o stanju u klubu.

 


Mnogo toga mi leži na srcu. Moram da kažem… PFK nije „pomozite fudbalskom klubu“. Neka se ljuti ko god hoće, neka rade sa mnom šte god žele. Ovi momci treniraju, a ja razmišljam da li će nekoga da izbace iz stana, da li će da prime platu. A ja da im pričam da je zelena trava, plavo nebo, cveta cveće u proleće. Ovi momci su junaci. Ruka koja daje je uvek iznad ruke koja prima. Neka dođe ko god hoće, neka promene trenera, ali dajte ovim momcima da imaju uslove da prehrane sebe i svoje roditelje, jer dosta ljudi živi od toga. Meni je to na srcu, ja sam moram da kažem ovo, da im pričam bajke, to ne mogu. Neka bude sa mnom, šta god, bilo je 3:0. Ovi momci na tribini dolaze o svom trošku, odvajaju svoj džeparac. Ako ima neko neku ideju, neka kaže. Ja ne mogu više pred igračima da razmišljam da li je neko dobio kiriju, da li će da ih izbace iz stana, da li će imati detetu da kupi mlekobila je jaka poruka trenera Partizana.

ZAPRATITE NAS NA INSTAGRAMU:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by sportextra.net (@_sportextra)

*