BORJAN ZAVAPIO: Dokle će Grobari da vređaju mene, Čovića i Vučića?

FOTO: FK Crvena zvezda

Kapiten Crvene zvezde Milan Borjan ponovo se našao na meti uvreda navijača Partizana tokom 169. večitog derbija koji je prvak Srbije rešio u svoju korist sa minimalnih 1:0.

Čuvaru mreže reprezentacije Kanade smeta činjenica da Grobari ne ostavljaju na miru njegovu porodicu, a podvukao je da su na meti takvog skandiranja samo predsednik Srbije Aleksandar Vučić, Nebojša Čović i on.

 Moja porodica šest godina preživljava golgotu u derbijima. Moju suprugu i dalje vređaju, od 45 do 60 minuta u svakom derbiju. Pritisak je prvo bio čudan. Iznenadio sam se, pa šokirao, bilo je i teško. Statistika u derbijima pokazuje da to kod mene izaziva inat i glad koji rezultira odličnim učinkom u derbijima. Ne razmišljam, isključim se, shvatio sam ko su ti ljudi, ne želim da komentarišem njihove živote. Oni neka nastave da vređaju, a ja ću da pobeđujem – istakao je Borjan za „Sportski žurnal“, a potom je dodao:

 


– Koliko znam, diraju samo moju i Čovićevu porodicu i predsednika države. Da li će prestati – ne znam, ako ikada budem na nekoj funkciji u srpskom fudbalu trudiću se da ne ispašta niko. Frustrirajuće je da moj sin, koji sa šest godina perfektno čita i latinicu i ćirilicu, može da pročita da mu vređaju mamu i tatu. Tu smo gde smo, probaćemo da mu objasnimo kako funkcioniše, mada je i nama neshvatljivo – konstatovao je golman reprezentacije Kanade.

BONUS VIDEO:

 


Be the first to comment on "BORJAN ZAVAPIO: Dokle će Grobari da vređaju mene, Čovića i Vučića?"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*