BIVŠI TRENER ZVEZDE ZAVAPIO: Hoće da unište Partizan, a ne samo da ga ponize!

FOTO: FK Partizan/Miroslav Todorović

Srpski trener Milorad Kosanović prokomentarisao je dešavanja u prvom kolu Superlige Srbije.

Bivši šef struke Crvene zvezde rekao je da se radi o velikoj sramoti za srpski fudbal, jer smatra da su fudbaleri Partizana žestoko oštećeni u utakmici protiv TSC.

 


„Nemam adekvatnu reč da opišem ono što sam video na startu Superlige. Svi napadaju Partizan, a on jadan sam nema snage ni da se izbori da odbrani mesto koje je osvojio prošle sezone. Mnogima smeta njegovo ime i hoće, ne samo da ga ponize, već da ga ugase. Tuga je to i sramota velika za srpski fudbal. Umesto da se priča o utakmici u Bačkoj Topoli u kojoj je bilo šest golova, glavna tema je sramotna arbitraža. To je bruka, onakve početničke greške dugo nisam video. I tek je počelo, ima tako da se tera do samog kraja“, rekao je Kosanović za „Informer“.

Kosanović smatra da je bilo loše suđenje na utakmici između Crvene zvezde i Vojvodine.

„Ni ono što se desilo na ‘Marakani’ nije ništa bolje. Penal, pa crveni karton, katastrofa. Nisam mogao ni da gledam, promenio sam kanal posle 15 minuta. Ne mogu da verujem da je Vojvodina sebi dozvolila da na derbi ode sa drugim timom, da se onako ponižava. I vidim svi pričaju i pišu kako Zvezda igra strašno, kako je nepobediva, ali videćemo kada dođe Evropa. Jeste ona jaka za naše uslove i prilično sam siguran da će i više nego ubedljivo ponovo osvojiti titulu, ali nije to baš tako kako se u javnosti prikazuje. Pokazaće Liga šampiona kakav je to nivo“, rezignirano poručuje Kosanović.

Podsetimo, Milorad Kosanović je u dva navrata bio trener Crvene zvezde.

 


Prvi put je na klupu crveno-belih seo 1997. godine, a drugi put tačno deset godina kasnije.

ZAPRATITE NAS NA INSTAGRAMU:


Be the first to comment on "BIVŠI TRENER ZVEZDE ZAVAPIO: Hoće da unište Partizan, a ne samo da ga ponize!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*