CRNO-BELI U PROBLEMU: Dokle više te povrede?

FOTO: KK Partizan

Pojačanje kluba iz Humske ostalo u Beogradu.

Partizan nije uspeo da osvoji AdmiralBet ABA Superkup, jer su izabranici Željka Obradovića poraženi u finalu od Studentskog centra.

 


Za crno-bele, međutim, nema predaha, jer će se regionalni šampion uskoro takmičiti u evroligaškoj konkurenciji na međunarodnom turniru u Atini.

Reč je o kupu u čast Pavlosa Janakopulosa, na kome će učestvovati domaći Panatinaikos, potom Efes iz Istanbula i minhenski Bajern. Premijerni meč na turniru u Atini Partizan igra u subotu od 16 časova protiv Efesa.

 


Tamo, ipak, neće biti Mateuša Ponitke, pojačanja upravo iz redova atinskih „zelenih“, koji se povredio na utakmici protiv Fuenlabrade odigranoj pod otvorenim nebom na stadionu „Tašmajdan“.

Poljski reprezentativac je tada zadobio nezgodan udarac u rame i od tada boravi na terapijama. Težina povrede je takva da zahteva mirovanje. Baš zbog toga najtrofejniji evropski trener Željko Obradović nije želeo Matueša da izlaže naporima, pa ga je izostavio iz tima za mečeve u Podgorici na AdmiralBet ABA Superkupu. Ipak, ni danas se nije našao među putnicima za prestonicu Grčke.

Očekuje se da krilni igrač bude spreman za početak takmičarske sezone u AdmiralBet ABA ligi, kada Partizan bude dočekao Mornar u Areni (ponedeljak, 2. oktobar), dok će tri dana kasnije crno-beli gostovati u Tel Avivu, jer protiv Makabija započinju sezonu u Evroligi.

ZAPRATITE NAS NA INSTAGRAMU:

Be the first to comment on "CRNO-BELI U PROBLEMU: Dokle više te povrede?"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*