E, OVO JE TRANSFER: Crveno-beli dovode pojačanje iz NBA

Uskoro stiže Kendrik Nan, pišu grčki mediji.

Košarkaški klub Olimpijakos neposredno pred početak nove sezone aktiviraće možda i najveću transfer bombu u ovom prelaznom roku, prenose grčki mediji.

 


Ugledni Nova Sport saznaje da je Kendrik Nan (28), dojučerašnji plejmejker Vašington Vidzarsa, odlučio da prihvati ponudu pirejskog velikana i pojača redove vicešampiona Evrope.

Trener Olimpijakosa Jorgos Barcokas u Nanu vidi sve ono što mu nedostaje da napadne trofej u Evroligi. Na njegovom radaru bio je tokom celog leta, ali je delovalo da neće uspeti da ga privoli da dođe na Stari Kontinent, te da će 28-godišnji košarkaš rođen u Čikagu ipak ostati u Sjedinjenim Američkim Državama.

Međutim, Grci pišu da su se stvari u poslednjih nekoliko dana drastično promenile i da će Kendrik Nan uskoro staviti paraf na ugovor sa atinskim crveno-belima. Radi se o više nego dobrom poenteru za evropske uslove, a dolazi sa zavidnom reputacijom u najjačoj košarkaškoj ligi sveta.

Naime, prošle sezone na 70 utakmica za Vašington postizao je prosečno 7,1 poen, 1,6 skokova i 1,3 asistenciju po meču. Odigrao je ukupno četiri sezone u NBA ligi, a branio je boje još i Majami Hita i Los Anđeles Lejkersa.

 


Uspešno pokriva pozicije jedan i dva.

Nan bi trebalo već u ponedeljak da dođe u Grčku, gde će imati priliku i da prisustvuje utakmici Superkupa Grčke protiv večitog rivala Panatinaikosa.

ZAPRATITE NAS NA INSTAGRAMU:

Be the first to comment on "E, OVO JE TRANSFER: Crveno-beli dovode pojačanje iz NBA"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*