ONI NEMAJU DILEMU: Partizan je bolji od nas!

FOTO: KK Partizan

Košarkaši Partizana u sredu igraju poslednji meč u Evrokupu pred jesnomesečnu pauzu u ovom takmičenju. Protivnik će biti ekipa River Andore, koja je pokazala da se nalazi u neverovatnoj formi, pošto je u poslednje vreme uspela da savlada Real u Madridu, kao i Huventud.

Ipak, pomoćni trener tima iz španske ACB lige, Pako Vaskes spušta loptu i kaže da je Partizan bolji tim i da se zna kakva atmosfera će biti u „Pioniru“.

– Partizan je bolji tim od nas i tu ništa ne može da se kaže, ali idemo u Beograd punih pluća, s namerom da se takmičimo. Pobede koje smo ostvarili poslednjih nedelja pomažu nam da sa velikim samopouzdanjem nastavimo da radimo ovaj posao. Biće to gostovanje sa izuzetnom atmosferom i veoma lepim iskustvom za život. Prolazimo kroz komplikovanu situaciju i želimo iz nje da izađemo na pravi način – rekao je Vaskes.

 


U prvom meču ovih timova Andora je sa tesnih 61:60 odnela pobedu i tako nanela Partizanu prvi poraz u sezoni.

– Oni su veoma jaki u Pioniru, a siguran sam i da se sećaju utakmice koju smo odigrali ovde kod nas. Bili smo prvi koji smo ih savladali ove sezone i sada smo ponovo pronašli željeni nivo i pravi ritam. Nadamo se da ćemo ga zadržati. Trčimo izuzetno dobro i postižemo dosta lakih poena, to nam donosi samopouzdanje – podvukao je centar, Vitor Arteaga.

 


Be the first to comment on "ONI NEMAJU DILEMU: Partizan je bolji od nas!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*