NOVI PORAZ CRVENO-BELIH: Zvezda pala u Bolonji!

FOTO: KK Crvena zvezda

Košarkaši Crvene zvezde poraženi su na gostovanju Virtusu u Bolonji rezultatom 85:79 u okviru 4. kola Evrolige.

Crveno-beli sada imaju skor od jedne pobede i tri poraza, dok je italijanski velikan na tri trijumfa i jednom porazu.

 


Domaći tim je već u prvoj deonici kreirao 15 poena razliek i maltene čutav meč imao dvocifreno vođstvvo, sve do samog kraja kada je, umalo, Zvezda režirala čudo.

Ali nije ga ga zaslužila večeras.

Nejpir je bio najefikansiji sa 23 poena, ali je iz igre imao 8/19 (3/10 za tri)uz četiri skoka i pet asistencija, dvocifreni su bili i Mitrović sa 14 i Hanga sa 11. Zvezda je u prvom poluvremenu ostala bez Nedovića zbog pobvrede koji se nije vraćao na teren.

Virtus je brzo i lako stvorio prednost u prvoj četvrtini, Zvezda je tek iz desetog pokušaja pogodila prvu trojku, a napad je bio potpuno raštimovan. Tim Luke Bankija već je u prvoj četvrtini imao i petnaest poena prednosti.

Potom smo do finiša meča gledali „harmoniku“ – Zvezda bi malo smanjila razliku, ali nije uspevala da uhvati potpuni priključak. Sve do same završnice, Teodosić u sedmom pokušaju pogađa prvu trojku, a nedugo zatim Zvezda je imala -4 i napad, samo da bi Nejpir na izvođenju dodao loptu direktno Dobriću u ruke.

 


Donekle se iskupio trojkom u narednom napadu, ali premalo je vremena ostalo da bi Zvezda napravila preokret. Poslednji voz je propustio Giedraitis koji je napravio faul na izvođenju za bacanje i loptu sa strane.

ZAPRATITE NAS NA INSTAGRAMU:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by sportextra.net (@_sportextra)

*