NOVI PORAZ CRVENO-BELIH: Obradovićev Monako ostavio Zvezdu na DNU Evrolige!

FOTO: KK Crvena zvezda

Košarkaši Crvene zvezde poraženi su u Monte Karlu od Monaka rezultatom 85:77 (17:19, 21:12, 21:22, 26:24) u okviru šestog kola Evrolige.

„Crveno-beli“ su na početku meča bili ravnopravni sa rivalom koji je u utakmicu ušao kao veliki favorit.

Beogradski tim je pokrenuo Bentil, a trojke Nedovića i Markovića dovele su ekipu Vladimira Jovanovića i do vođstva od 19:17 nakon prvih deset minuta igre.

 


Usledila je potom veoma tvrda druga četvrtina, Zvezda je na početku imala tri poena prednosti, ali je Monako poenima Motiejunasa, te Dijala i Lojda uspeo da povrati prednost.

Trojka Bentila približila je goste svom rivalu, međutim ekipa Saše Obradovića je u drugo poluvreme ušla sa sedam poena prednosti zahvaljujući poenima Lojda i Džejmsa.

U nastavku igre proradila je veza Bentil – Vildoza, košarkaš iz Gane je doveo Zvezdu do izjednačenja, ali su potom ponovo Lojd i Džejms napravili osetnu razliku u korist Monaka koja je u pojedinim trenucima bila i dvocifrena.

Pokušavali su beogradski „crveno-beli“ da se vrate u igru, zapažene role imali su i Nedović i Petrušev, međutim „kneževi“ su večeras bili nerešiva enigma za srpski tim.

Filip Petrušev je bio najbolji u Zvezdi, imao je dabl-dabl učinak od 16 poena i 12 skokova, a dvocifreni su bili Bentil sa 14 i Nedović sa 13 koševa.

U ekipi Monaka istakao se bivši košarkaš Crvene zvezde Džordan Lojd sa 20 poena, Majk Džejms je postigao jedan više, dok je dvocifren bio i Motiejunas sa 13 postignutih poena.

Nakon šest odigranih kola, Monako ima učinak od 5-1, dok je Zvezda sada na 1-5, i uz Bajern i Panatinaikos je najgori tim elitnog takmičenja.

 


Be the first to comment on "NOVI PORAZ CRVENO-BELIH: Obradovićev Monako ostavio Zvezdu na DNU Evrolige!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*