AVRAMOVIĆ: Idol je jaka reč

Početak sezone nije bio idealan, ali je evidentno da Partizan nije još uvek u takmičarskoj formi.

Partizan je izgubio od Studentskog centra sa 83:81 u finalu ABA Superkupa, ali je to pokazalo da bi mogla da nas čeka izuzetno zanimljiva košarkaška sezona na Balkanu.

 


Najpre se osvrnuo na to kako je Partizan prokockao trijumf.

„Mi smo imali osam poena prednosti, mislili smo da smo pobedili. Onda na minut i nešto isto imamo prednost. Sve imamo u svojim rukama i onda pravimo dva-tri greške u napadu i odbrani, oni se vraćaju, Borna Kapusta pogađa fantastičan šut. Još jednom svaka mu čast i čestitam im na zasluženoj pobedi“, istakao je Avramović na početku.

 


Zatim je otkrio sopstvenu situaciju što nedvosmisleno pokazuje da će i Partizan biti mnogo bolji.

„Ja sam ovaj turnir igrao praktično bez treninga sa ekipom. Radimo još, pravimo taktiku, uigravamo sve varijante. Sve su to neke stvari koje se radi u hodu i moram da kažem da nam je baš dobro došla ova utakmica sa Derbijem. Mi imamo dosta novih igrača, sve ih uvodimo, svako od nas se pronalazi. Nemam sumnje da će to ići u boljem smeru“, rekao je Avramović.

Očekuje da regionalno takmičenje bude mnogo kvalitetnije ove sezone.

„ABA liga je evidentno jača za barem 30 posto u odnosu na prošlu sezonu, posebno Studentski centar. Vidi se napredak kod njih“, nema dilemu srpski plejmejker.

Postao je jedan od najomiljenijih srpskih košarkaša

„Idol je prevelika reč, bolje da kažemo uzor, a ako sam nekim svojim primerom skrenuo pažnju kod dece, drago mi je na tome. Trudim se da prema svima ophodim sa poštovanjem“, završio je Avramović.

ZAPRATITE NAS NA INSTAGRAMU:

Be the first to comment on "AVRAMOVIĆ: Idol je jaka reč"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*