VUJOŠEVIĆEV HIT KOMENTAR: Avramović krade kao da je u SNS! (VIDEO)

Dule Dusko Vujosevic

Trofejni košarkaški trener Duško Vujošević na zanimljiv način je prokomentarisao utakmicu Alekse Avramovića koji je bio sjajan u meču sa Kanadom.

Srbija se plasirala u finale Mundobasketa pobedom 95:86, a Aleksa je imao jedan od najtežih zadataka, da čuva jednog od najboljih strelaca NBA lige prošle sezone.

 


I odradio ga je za desetku, jer je imao deset poena i zvanično samo dve ukradene lopte, mada je naterao protivnike na greške mnogo više puta. Šej Gildžes-Aleksander nije mogao „da diše“ kada ga je Avramović čuvao svojom energijom i brzim rukama.

Maksimalno je otežavao život najboljem igraču Kanade i zbog svoje energije i izdanja je privukao pažnju košarkaškog sveta.

Naravno, to nije promaklo ni stručnjacima u diskusiji i analizi na Sport klubu, a posebno interesantan opis je imao Vujošević, dokačivši usput vladajuću Srpsku naprednu stranku.

„Odličan Gudurić, odličan Gudurić. Avramović, više mislim, stvarno… Sad su počeli i vicevi: krade kao da je član SNS-a“, kazao je Vujošević na Sport klubu i nasmejao kolege u studiju.

Avramović će imati još jedan težak zadatak u finalu sa Nemačkom, jer i Nemci imaju ubojite igrače iz spoljne linije, poput Andreasa Obsta, koji je svojim šutevima uništio američki tim u polufinalu Svetskog prvenstva sa 113:111.

 


Srbija i Nemačka se sastaju u finalu Mundobasketa u nedelju od 14.40.

ZAPRATITE NAS NA INSTAGRAMU:


Be the first to comment on "VUJOŠEVIĆEV HIT KOMENTAR: Avramović krade kao da je u SNS! (VIDEO)"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*