PANTEROV HIT KOMENTAR O TVITU ZA ZVEZDINU UTAKMICU: Lesor i ja smo gledali isti film na „Netfliksu“

FOTO: KK Partizan

Košarkaši Partizana slavili su u opraštanju od Evrolige ove sezone protiv Valensije, a Kevin Panter je nakon utakmice pričao za medije sa širokim osmehom na licu.

Nije krio da je imao velika očekivanja od ove sezone, da je hteo samo najveće ciljeve, ali i da svakako imaju obaveze u ABA ligi.

 


– Ne znam, da budem iskren, ne znam. Imao sam velika očekivanja za nas, da ćemo otići u plej-of, to je što mogu da kažem za sada. Moraće da prođe malo vremena, još uvek je sveže, pa ćemo onda analizirati.  Želeli smo titulu Evrolige, to je bio cilj zato smo igrali. Pokušaćemo da uzmemo titulu ABA lige i to je to – rekao je Panter.

Novinari su ga upitali da prokomentariše svoju objavu nakon Zvezdinog meča, objavu koja je izazvala veliki „bum“ na društevnim mrežama.

– Jeste? Jeste? Šta sam rekao? Zašto ljudi misle da sam pričao o košarci? Gledao sam neki film na Netflix-u. Zove se „Emilly the criminal“. Verovatno je i Lesor gledao isti film. Uvek smo na istom, tako da je verovatno gledao isti film kao i ja – uz osmeh je odgovorio Panter.

Na kraju je upitan da li će ostati u Partizanu bez obzira na sve…

 


– Sledeće pitanje (smeh). Potpisao sam dvogodišnji ugovor… – kratko je zaključio bek Partizana.

Be the first to comment on "PANTEROV HIT KOMENTAR O TVITU ZA ZVEZDINU UTAKMICU: Lesor i ja smo gledali isti film na „Netfliksu“"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*