GOLMAN NAPRETKA PROVOCIRA CRNO-BELE: Ovo je za Zvezdinu titulu!

FOTO: FK Partizan/Sandić

Napredak je preživeo gostovanje u Humskoj, i tako postao tek treća ekipa ove sezone koja je uspela da uzme bodove Partizanu nakon Crvene zvezde i Proletera.

Posle sjajne partije, jedan od najzaslužnijih sa pozitivan rezultat Čarapana u Beogradu, Nikola Vasiljević, govorio je za „Hotsport“.

– Prvi utisci su odlični, mislim da još nismo svesni da smo postigli jedan veliki rezultat u daljoj borbi za plej-of. Jako sam zadovoljan što se partije tiče, ali pohvalio bih i ekipu koja je bila odlična i pomogla mi da ostanem nesavladan.


Fantastična odbrana u 91. minutu, sa svega nekoliko metara šutirao je Milovanović…

– Znamo svi da je Partizanu ova utakmica bila jako bitna u borbi za titulu i posle lošeg rezultata u Evropi. Ima još dosta da se igra u šampionatu, ali je sada još neizvesnije.“

Heroj Napretka, ali i Crvene zvezde ističe koliko je važan remi u Humskoj, za njega, ali i pomenuta dva kluba.

– Znači mi dosta iskreno i na samopouzdanju i to što sam pomogao Napretku, jer su mi pružili šansu da budem tu na pozajmici i da branim, ali i Crvenoj zvezdi da se izjednači u borbi za titulu ako budu pobedili sutra.

Podsećanja radi, Vasiljević je od prošlog leta na pozajmici u Kruševcu, a matični klub mu je upravo večiti rival crno-belih, Crvena zvezda, čiji je član od 2019 godine.


1 Comment on "GOLMAN NAPRETKA PROVOCIRA CRNO-BELE: Ovo je za Zvezdinu titulu!"

  1. Izvinite sta je provokacija decko lepo rekao on je iz Zvezde na pozajmicu!

Leave a comment

Your email address will not be published.


*