BURA POSLE MEČA: Obradović postavio VAŽNO pitanje, pa napustio konferenciju!

Košarkaši Partizana izgubili su od Crvene zvezde rezultatom 68:56 u četvrtom meču finala ABA lige.

Crveno-beli su u seriji izjednačili na 2:2, a peti odlučujući meč igraće se u četvrtak u Štark areni.

 


Trener Partizana Željko Obradović bio je vidno nezadovoljan nakon poraza svog tima, drugog u nizu.

Bili smo strašno nervozni i zahvaljujući velikom broju izmena smo uspeli da se vratimo i na kraju imali lepu priliku da se vratimo. Kako god, mnogo sam srećan što ćemo igrati pred našim navijačima i pozivam navijače da navijaju fer i sportski i da poštuju sve ljude iz Zvezde koji budu došli i nadam se da ćemo opet pričati o košarci posle petog meča – počeo je svoje obraćanje trofejni stručnjak i dodao:

– Nadam se da će onaj koji bude igrao bolju košarku odlučiti pobednika bez uticaja sa strane.

Tokom čitavog meča navijači Crvene zvezde vređali su košarkaše Partizana, kao i Željka Obradovića i Zorana Savića, a trener Parnog valjka je dobio pitanje da li je nešto čuo od tih povika.

 


Zvezda je igrala jednu od najboljih utakmica i vi ste mene pitali da li sam čuo nešto i da vas pitam da li ste vi čuli nešto. Čuli ste? Pre 15-ak dana sam gledao NBA i utakmice Nikole Jokića i posle toga našao neki kanal gde je bila utakmica iz 1987. Partizan – Zvezda u hali Sportova i tada sam bio igrač i na obe utakmice su bili navijači oba tima i jedni i drugi su na fin i kulturan način. Šta se desilo da sada imamo ovakve situacije? O čemu se radi? Ja gledam danas dete ide sa majkom i ocem i pokazuje srednji prst i pljuje autobus, majka se smeje. Mnogo bih voleo da ne dođemo u ovakvu situaciju sa navijačima Partizana. Treba da se igra košarka, molim navijače, preklinjem ih da ne dođe do toga. Ako postavljate pitanja, pitajte na obe strane. Delegat je bio tu, u prva dva meča su pala dva novčića i jedan upaljač i nadam se da ne bude tako da ne bude ni to. Igrači Partizana i Crvene zvezde zaslužuju da se priča o košarci i da li igrači treba da razmišljaju da li treba da ostanu u ovoj sredini? Zapitajte se svi. Ja to pitam sebe svaki dan sa tim igračima i navijačima Zvezde sam i dan danas prijatelj. Zvali su me da mi se izvinjavaju kao i ja što treba da se izvinjavam. Ko seje mržnju? To su pitanja svih pitanja – rekao je ŽOC i napustio konferenciju za medije.

Sve nas zanima ko seje mržnju, a odgovor se može i sam dati, verovatno onaj čovek kome su smetali Duško Vujošević, Andrea Trinkijeri, Aleksandar Džikić, pa onda i Dragoslav Bokan, a sada i Zoran Savić.

BONUS VIDEO:


Be the first to comment on "BURA POSLE MEČA: Obradović postavio VAŽNO pitanje, pa napustio konferenciju!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*