IVANOVIĆ HVALI DELIJE I PORED SRAMNIH UVREDA: Napredovali su!

FOTO: ABA liga/Emilija Jovanović

Trener Crvene zvezde istakao je zadovoljstvo zbog trijumfa nad Partizanom rezultatom 68:56 i izborenog petog meča finala ABA lige.

„Došli smo do kraja. Još jedna utakmica. Ova serija je opravdala očekivanja jer su dve ekipe odlične i teško je igrati i nama i Partizanu“, istakao je Ivanović.

 


Potom je upitan da kaže par reči o kvalitetu utakmice i ko ima veće šanse u majstorici.

„Mislim da je bila čvrsta i teška utakmica, posle ovoliko malo vremena da se spremi četvrta utakmica i malo se oseća nedostatak svežine i preciznost je malo lošija i mislim da je odbrana oba tima bila dobra. Domaći teren? Iskoristili smo ga i jedni i drugi i mi u peti meč idemo da pobedimo i moramo da verujemo u to iako će biti teško tamo. U šta ovi igrači veruju to je u svoj potencijal“, rekao je Ivanović.

O Lazarevićevoj trojci koja je bila bitna:

„Sigurno da je taj koš bio veoma bitan i odlučujući i znate šta, svi ovi momci su trenirali zajedno i svaki je spreman da igra, a na meni je da odlučim koliko će ko da igra, a svi koji uđu verujem da mogu da pomognu ekipi“.

O pritisku:

„Peta je utakmica i meni je ovo prva godina i hoćemo da se skoncentrišemo na ovu utakmicu i nadam se da će biti dosta jedan dan da možemo da pripremimo male promene i to će biti vrlo verovatno neki individualni kvalitet koji će odlučiti peti meč“.

Crnogorski stručnjak pohvalio je navijače Zvezde i pored toga što su tokom celog meča sramno vređali košarkaše Partizana, Željka Obradovića i Zorana Savića.

„Velike ekipe, publika domaća ili strana može samo da motiviše pravu ekipu, a ja se nadam da smo mi prava ekipa. Mi apelujemo pre svake utakmice da publika ne vređa nikoga i da nam samo pomogne, a teško je kontrolisati to. Naši navijači su pokazali ogroman korak i publika je pokazala ko je ubacio upaljač i sami su ih izbacili napolje“.

Samo devet bacanja za Partizan?

 


„Čudno mi je pitanje i ne mogu da odgovorim“, zaključio je Ivanović.

BONUS VIDEO:


Be the first to comment on "IVANOVIĆ HVALI DELIJE I PORED SRAMNIH UVREDA: Napredovali su!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*