POLICIJSKE SIRENE TOKOM OBRAĆANJA PETRUŠEVA: Ledej i Naneli u glavnoj ulozi!

Košarkaši Crvene zvezde savladali su ekipu Partizana sa 68:56, u okviru četvrtog susreta finalne serije regionalne ABA lige.

Crveno-beli su tako izjednačili na 2:2 u seriji, te će o tituli regionalnog šampiona odlučiti majstorica koja je na programu u četvrtak od 20.00.

 


Među najefikasnijima u redovima crveno-belih bio je Filip Petrušev, koji je ubacio 9 poena, a jedna neobična situacija viđena je dok je Petrušev davao izjavu nakon meča.

Naime, u trenutku dok je Zvezdin igrač razgovarao sa novinarima, Ledej, Naneli i Panter su izlazili iz hale, uz provokaciju namenjenu Petruševu.

Igrači crno-belih su simulirali zvuk policijske sirene, aludirajući tako na to što je igrač crveno-belih dao izjavu u policiji posle sukoba sa Matijasom Lesorom, na šta je Petrušev samo kratko rekao:

– Bilo je i u trećoj utakmici provokacija. Od naših igrača niko to ne radi. Pokazali smo ko smo i šta smo i to je to – rekao je Petrušev.

 


Podsetimo, Petrušev je pre dolaska u Crvenu zvezdu često isticao da je veliki navijač Partizana, što se sve promenilo njegovim dolaskom na Mali Kalemegdan.

BONUS VIDEO:


Be the first to comment on "POLICIJSKE SIRENE TOKOM OBRAĆANJA PETRUŠEVA: Ledej i Naneli u glavnoj ulozi!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*