U ŽIVOM PROGRAMU: Komentator Sport kluba ŽESTOKO ismejao Crvenu zvezdu i Filipa Petruševa!

FOTO: ABA liga/Dragana Stjepanović

Odlazak Filipa Petruševa u policiju zbog fizičkog nasrtaja Matijasa Lesora po završetku večitog derbija i dalje je u žiži srpske sportske javnosti.

Ovog puta na ovo je podsetio komentator Sport kluba dok je prenosio utakmicu češkog prvenstva između Libereca i Slavije iz Praga.

 


Za goste iz Praga nastupa budući fudbaler Crvene zvezde Piter Olanjinka, koji je u prvom poluvremenu postigao gol, a potom postao tragičar svog tima.

Naime, on je u 89. minutu utakmice udario glavom jednog igrača Libereca i zaradio direktan crveni karton.

Upravo tu situaciju je na zanimljiv način prokomentarisao pomenuti komentator.

„Da li će možda sada fudbaleri i uprava Slovana iz Libereca otići u policiju da prijave Pitera Olanjinku, čisto da se navikne na uslove u Srbiji ovaj fudbaler“, rekao je komentator tokom prenosa ovog meča.

 


BONUS VIDEO:


4 Comments on "U ŽIVOM PROGRAMU: Komentator Sport kluba ŽESTOKO ismejao Crvenu zvezdu i Filipa Petruševa!"

  1. „Bravo“ za komentatora SK. Ne bi mogao ni ovce da cuva. Kad je nas kosarkas izudarao Amerimanca, drzava ne platila 1,000.000 $ , po ovom komentatoru, stranac u Srbiji moze da udara naseg coveka uz to reprezentativca, i da bude, nikom nista. E pa nece moci. Huligan svuda treva da odgocara pred zakonom.

  2. Stoka novinarska, klosar i smrad id civjeka nikad nista pametno nije uradio, ali dobio mogucnost da pljuje mladog coveka

    • Dok traje utakmica sudija je glavni, posle zavrsetka utakimice svaki incident je u nadleznosti policije

      • Apsolutno. Ovaj je dobio crveni! Zato je divljak i nasrnuo po završenoj utakmici, da ga ne bi isključili! A, taj „novinarčić“ sigurno već godinama jeca jer mu ne ide JSDu ni u jednom sportu. Nema više Mirka Marjanovića, Tadića, Dačića, Ružića….

Leave a comment

Your email address will not be published.


*