PRAVI ČOVEK ZA TO: Natho u novoj ulozi!

FOTO: FK Partizan

Fudbaler Partizana i bivši igrač CSKA i Olimpijakosa podržao je projekat koji ima za cilj da obeleži 30 godina od obnavljanja diplomatskih odnosa između Srbije i Izraela.

Svaki organizator esports turnira želi popularnost sportskih zvezda koje dovode još više fanova na turnire.

Sada se ovom spisku pridružio i Bibars Natho, jedna od ikona izraelskog fudbala i vezista Partizana koji je u karijeri predstavljao i timove kao što su CSKA, PAOK, Rubin, Olimpijakos, Hapoel.


Takođe, igra za reprezentaciju Izraela i sa više od 60 hiljada pratilaca na društvenim mrežama, Natho i te kako može predstaviti turnir novoj publici.

Organizatori su izjavili da im je drago sto će jedan kultni igrač, koji sa toliko strasti igra fudbal, biti promoter turnira koji ima za cilj da spoji sadašnjost i budućnost odnosa dva prijateljska naroda sa esport industrijom.

„Znali smo da će se savršeno uklopiti, jer Bibars može da poveže svet video igara i tradicionalnih sportova, a i on će se povezati sa navijačina na novi način. Srećni smo jer smo ga do sada gledali kako dominira fudbalskim terenima i sada je na ovaj način očarao sledeću generaciju fanova baš tamo gde oni prate esports sadržaj – na virtuelnim terenima”

 


Be the first to comment on "PRAVI ČOVEK ZA TO: Natho u novoj ulozi!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*