NAJAVA BOLJIH DANA: Partizan PLESAO u drugom poluvremenu i ubedljivo pobedio Mladost!

FOTO: FK Partizan/Miroslav Todorović

Fudbaleri Partizana pobedili su Mladost iz Lučana rezultatom 3:0 u meču 26. kola Mozzartbet Superlige Srbije.

Mladost ima niz od osam utakmica bez pobede, dok je Partizan prekinuo crnu seriju i posle četiri susreta bez trijumfa uspeo da ostvari sva tri boda.

Pobedili su crno-beli ubedljivo na kraju, iako su u prvom poluvremenu bili neubedljivi. Partizan će do kraja sezone da se bori za drugo mesto koje bi ga odvelo u kvalifikacije za Ligu šampiona, a Čukarički i TSC mu dišu za vratom.


Nije previše toga viđeno u prvom poluvremenu, a grupa navijača Partizana je s vremena na vreme raznim povicima izjavljivala nezadovoljstvo.

Već u drugom minutu je Vujačić ostao na zemlji nakon što je dobio udarac kolenom u glavu, ali je ostao na terenu i brzo se pridigao, da bi nekih pet minuta kasnije viđena i prva opasna akcija.

Kvinsi Menig je bio u opasnoj šansi pošto je dobio loptu na desnoj strani i ušao u kazneni prostor Mladosti, ali je Savić njegov pokušaj uspeo da odbrani.

Prošlo je dobrih 10 minuta do nove opasne akcije, a tada je Menig proigrao Samira Baždara koji se nije najbolje snašao, da bi nakon njega i Andrija Pavlović uspeo da zapreti.

Mladost je tražila i penal u 34. minutu, ali nije bilo osnova da se dosudi pa se meč nastavio da bi Andrija Pavlović došao do 1 na 1 situacije sa golmanom Savićem i promašio.

Uspeli su momci iz Lučana da zaprete krajem poluvremena i imali čak dve opasne šanse koje je Popović bez većih problema iskontrolisao.

Igrači su „ispraćeni zvižducima“ došli na teren na startu drugog poluvremena, a po izlasku na drugih 45 minuta je Partizan bio konkretniji i ofanzivniji.

Odmah je stativu pogodio Samir Baždar, da bi usledilo još nekoliko polu šansi, a onda Svetozar Marković u 52. minutu posle centaršuta Meniga i asistencije Pavlovića trese mrežu Mladosti i Partizan vodi, 1:0.

Nije se baš nastavilo sa ovakvom inicijativom, pauza od šest minuta dok je VAR proveravao ispravnost gola ubila je tempo, ali je sa ulaskom Natha sve promenjeno i Partizan je ponovo bio agresivan.

Nizale su se prilike i Mladost se grčevito branila, ali crno-beli nisu mogli da postignu i drugi gol sve do Menigovog šuta u 78. minutu kojim je matirao Savića.


Za konačnih 3:0 postarao se Jović u 90. minutu i navijači Partizana mogli su da slave.

BONUS VIDEO:

 


Be the first to comment on "NAJAVA BOLJIH DANA: Partizan PLESAO u drugom poluvremenu i ubedljivo pobedio Mladost!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*